VARTA AG, patrocinador clau de la Cursa Nocturna

Estem molt emocionats d’anunciar que VARTA AG torna a ser un dels patrocinadors clau de la Cursa Nocturna de L’Hospitalet! La marca líder en bateries s’uneix a nosaltres en una nit plena d´esport, diversió i solidaritat.

Aquesta empresa alemanya fabrica i comercialitza un complet portfoli de piles i bateries, des de microbateries, piles domèstiques o sistemes d’emmagatzematge d’energia, fins a solucions de bateries específiques per al client amb una gran varietat d’aplicacions. 

Amb el lema ‘Varta Loves Performers’, la marca ens porta una campanya que encaixa a la perfecció amb l’esperit de la Cursa. Els participants de la Cursa Nocturna són veritables performers, persones que desafien els seus propis límits per aconseguir els seus objectius i superar-se a ells mateixos.

A més, durant la Cursa, es farà un sorteig de 5 packs VARTA AG que contenen una motxilla, una llanterna Outdoor Sports Ultralight H30R, piles VARTA AG Longlife Power AA i AAA, una pila VARTA AG CR2032, un cable USB Type C i una ampolla d’aigua. No us perdeu l’oportunitat de guanyar un d’aquests packs i sumar al vostre kit esportiu els productes d’una marca de qualitat i confiança!

La presència de VARTA AG com a patrocinador de la Cursa Nocturna demostra el seu compromís amb la comunitat esportiva i amb la ciutat. Des de l’organització, agraïm a VARTA AG el seu suport i confiança, sense ells no seria possible.

No perdis l’oportunitat de formar part d’una nit única i inoblidable. Inscriu-te a la Cursa Nocturna de L’Hospitalet!