La festa del running torna a L'Hospitalet de la mà de la Cursa Nocturna!

La Nocturna de L'Hospitalet celebrarà la seva 12a edició el proper 14 de maig. El tret de sortida de la cursa serà a les 20:30h a la Plaça d'Europa.

El circuit tindrà tres circuits, un de 10km, un de 5km i un d'Infantil. En tots tres podràs exprimir el teu esperit esportiu mentre celebres una festa del running nocturna única!

El circuit urbà i nocturn, ja emblemàtic, aposta per seguir sent un recorregut planer, amable i assequible per a tot tipus d’esportista: volem que gaudeixis del running!  

EL PREU DE LA INSCRIPCIÓ

Els preus d'inscripció per als recorreguts 5K i 10K de la Cursa són els següents: 

  1. Amb xip groc de propietat: 11 €

  2. Amb lloguer de xip: 12 € (1€ d’increment pel lloguer del xip)

  3. Amb compra de xip groc: 16€ (5€ per la compra del xip, que passarà a ser de la propietat del comprador/a)

El preu de les inscripcions, en tots els casos, us permetrà gaudir de la cursa nocturna plena de sorpreses, el cronometratge i l’assegurança, aconseguir la samarreta tècnica oficial i també, concórrer a les activitats programades. A més, comptareu amb serveis de cortesia com guarda-roba, avituallament líquid durant la cursa i amb avituallament líquid i sòlid al finalitzar. Teniu més informació sobre què inclou el preu de la inscripció a l'apartat de FAQS.

Addicionalment, la inscripció compta amb la possibilitat d’adquirir un “Dorsal 0”, com a aportació extra a la causa solidària. Aquesta opció està disponible a la mateixa pàgina d’inscripció a la Cursa.

Esport i solidaritat, un vincle imparable

La Cursa Nocturna Ciutat de L’Hospitalet té una vessant solidària. En aquesta 12a edició, dóna suport a l'Hospital Universitari de Bellvitge (HUB) en la creació d'espais de benestar pels seus/per les seves professionals, que ens han recordat el seu rol vital, durant la pandèmia. Amb aquesta col·laboració, es reafirma el caràcter extraesportiu i social d'una prova que les persones participants i la ciutat de L'Hospitalet poden sentir pròpia.

L’organització donarà 1€ de cada inscripció al HUB, per dissenyar entorns saludables que tinguin un efecte positiu en la salut dels/de les professionals, a més de promocionar el “Dorsal 0”, especial per les persones que vulguin fer una donació íntegra a l’Hospital.

TOP