La festa del running torna a L'Hospitalet de la mà de la Cursa Nocturna!

La Nocturna de L'Hospitalet celebrarà la seva 13a edició el proper 29 d'abril. El tret de sortida de la Cursa serà a les 21h a la Plaça d'Europa. 

Hi haurà el Circuit 10K i el 5K i les Curses Infantils. En tots tres podràs exprimir el teu esperit esportiu mentre celebres una festa del running única! 

El circuit urbà i nocturn, ja emblemàtic, aposta per seguir sent un recorregut planer, amable i assequible per a tot tipus d'esportistes: volem que gaudeixis del running! 

EL PREU DE LA INSCRIPCIÓ

Els preus d'inscripció per als recorreguts del 5K i 10K de la Cursa són els següents: 

  • Amb xip groc de propietat: 11€
  • Amb lloguer de xip: 12€ (1€ d'increment pel lloguer del xip)
  • Amb compra de xip groc: 16€ (5€ per la compra del xip, que pasarà a ser de la propietat del comprador/a)

El preu de les inscripcions, en tots els casos, us permetrà gaudir de la Cursa Nocturna plena de sorpreses, el cronometratge, i l'assegurança, així com aconseguir la samarreta tècnica oficial i també assistir a les activitats programades. A més, comptareu amb serveis de cortesia com guarda-roba, avituallament líquid durant la Cursa i amb avituallament líquid i sòlid en finalitzar. Teniu més informació sobre què inclou el preu de la inscripció a l'apartat de FAQS

Addicionalment, la inscripció compta amb la possibilitat d'adquirir un Dorsal 0, com a aportació extra a la causa solidària. Aquesta opció està disponible a la mateixa pàgina d'inscripció a la Cursa. 

Esport i solidaritat, un vincle imparable

La Cursa Nocturna Ciutat de L’Hospitalet té una vessant solidària. En aquesta 13a edició, dóna suport a la Fundació Josep Carreras que lluita perquè la leucèmia sigui una malaltia 100% curable.

La causa solidària recaptarà beneficis per al Programa de Pisos d'Acollida de la Fundació. Són habitatges adequats a les necessitats dels pacients amb recursos econòmics limitats i/o que han de desplaçar-se lluny de la seva residència, perquè es puguin recuperar del tractament o d’un transplantament de medul·la òssia.

Aquests pisos estan situats a prop dels principals centres de referència que fan transplaments, un d’aquests situat al costat de l’Hospital de Bellvitge, a L’Hospitalet de Llobregat.

L’organització de la Nocturna dóna 1€ de cada inscripció a la Fundació Josep Carreras, a més de promocionar el “Dorsal 0”, especial per als / a les participants que vulgueu fer una donació extra de 10€ a l’Associació.

Amb l'adquisició del Dorsal 0 tindreu un obsequi extra dins la Bossa de la Cursa i no fareu cua pel servei gratuït de fisioterapeutes que hi haurà postcursa!

Organitzador

Suport institucional

Compromís solidari

Avituallament oficial sostenible

Premium Partner

Partners

Media Partner

Col·laboradors

Direcció tècnica

TOP