VARTA AG, nou patrocinador oficial de la Cursa Nocturna Ciutat de L’Hospitalet

VARTA AG és l’empresa alemanya que fabrica i comercialitza un complet portfoli de piles i bateries, des de microbateries, piles domèstiques o sistemes d’emmagatzematge d’energia, fins a solucions de bateries específiques per al client amb una gran varietat d’aplicacions. Enguany, s’ha convertit en el patrocinador oficial de la Cursa Nocturna de L’Hospitalet per tal de vincular-se amb un esdeveniment esportiu,  solidari i amb fort arrelament al territori.

Des del 1887, VARTA AG s’ha consolidat com la companyia de referència del sector, ja que estableix estàndards de la indústria en àrees importants. Com a empresa matriu del grup, opera en els segments de negoci “Solucions i microbateries d’ions de liti” i “Bateries domèstiques”.

La 12a edició de la Cursa Nocturna de L’Hospitalet arriba amb més força que mai després d’unes edicions condicionades per la pandèmia i es preveu un gran ritme de participació, tant en el circuit de 5k com en el de 10k. L’empresa alemanya s’implica amb la cita esportiva i permetrà que la Cursa sigui possible.

Descobreix el punt VARTA AG

Enguany, per fer-ho encara més especial i per celebrar la incorporació d’aquest patrocinador, comptarem amb un punt únic que estarà situat al km 4 de la cursa.  Estarà format per un inflable il·luminat amb forma de pila, envoltat de llums de colors que faran que quan els corredors i corredores passin per davant sentin que són en un túnel!

I no només això, serà la Nocturna més lluminosa de tots els temps ja que la batucada també comptarà amb llums especials amb les que tothom quedarà bocabadat…

Molt més que una cursa

La prova serà el pròxim 14 de maig a les 20.30h i els dos circuits tindran el tret de sortida a la Plaça d’Europa de la ciutat de L’Hospitalet. A més a més, per tancar el dia de la millor manera, la plaça s’omplirà amb l’ambient més festiu amb concerts, Dj’s i d’altres activitats per a tota la ciutadania. No et perdis la Cursa Nocturna més esperada de l’any i retroba’t amb el teu esperit runner i esportiu!

I recorda, vinguis amb el transport que vinguis, et recomanem que t’apropis a algun dels punts d’arreu del territori que disposa de bateries VARTA AG per informar-te de tots els productes. 

Si encara no t’has inscrit a la Cursa pots fer-ho a través del següent enllaç pel recorregut 5K i a través d’aquest enllaç pel de 10K. No et perdis la cursa més FUN!