Us presentem el cartell final de la Cursa Nocturna!

Ens fa molta il·lusió presentar-vos el cartell de l’11a edició de la Cursa Nocturna de l’Hospitalet! Aquest any és molt especial perquè estem eufòrics de poder tornar a celebrar aquest acte esportiu, tenim desig de nocturna!

És per aquest motiu que el cartell expressa les ganes de repetir la cursa nocturna més esperada i desitjada. Una barreja de colors nocturns i elèctrics per a motivar-vos a entrenar i passar-ho bé el 9 d’octubre!

La Nocturna de L’Hospitalet ha esdevingut un referent per a les persones habituals d’aquestes proves i com a trobada esportiva i lúdica que aplega milers de participants a l’entorn de la plaça d’Europa.

La prova l’organitza l’Ajuntament de L’Hospitalet i compta amb el patrocini del Centre Comercial Granvia 2, Aigües de Barcelona i Autovivo. Un any més, Gran Via 2 aposta per l’esdeveniment i la ciutat i acollirà la Fira del Corredor, on els participants podran recollir el dorsal, la bossa i la samarreta i, també, el guarda-roba. A més, hi tindran lloc els entrenaments oficials de la prova. Col·laboradors com Aigües de Barcelona repeteixen la seva estreta vinculació amb la prova i la ciutat. Aquest, aportarà l’essencial avituallament del dia de la Cursa. Per la seva banda, Autovivo esdevé el partner oficial d’Automoció de la prova i serà l’encarregat d’obrir-ne el circuit i marcar el camí de tots els participants.

Et recordem que pots inscriure’t a la Cursa a través del següent enllaç https://cursanocturnalh.cat/. No t’ho pots perdre! Esperem que tinguis, com nosaltres… Desig de Nocturna!