Un dels principals patrocinadors: Aigües de Barcelona

Avui 22 de març se celebra el Dia Mundial de l’Aigua per recordar la rellevància d’aquest líquid essencial. Tot i que totes les activitats socials i econòmiques depenen en gran mesura del proveïment d’aigua dolça i de la seva qualitat, 2.200 milions de persones viuen sense accés a aigua potable. Aquesta celebració té com a objectiu conscienciar sobre la crisi mundial de l’aigua i la necessitat de cercar mesures per abordar-la de manera que aconseguim l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible No 6: Aigua i sanejament per a tothom abans del 2030.

La 12a edició de La Cursa Nocturna torna a comptar amb la col·laboració d’Aigües de Barcelona com un dels principals patrocinadors. Així doncs, tornem a fer de la Nocturna la cursa més sostenible i preocupem-nos de tenir cura d’aquest bé tan escàs.

El nou sistema de punt d’avituallament utilitzarà gots de cartró reciclables, estalviant així el malbaratament innecessari de plàstic, i contribuint a la reducció del volum dels residus.

A través de la col·laboració amb Aigües de Barcelona, l’aigua que hidratarà els corredors de la cursa serà la mateixa que arriba a les llars dels corredors amb una garantia sanitària total. L’aplicació dels tractaments de potabilització més avançats i el control eficaç i constant de la qualitat de l’aigua subministrada per Aigües de Barcelona garanteixen que sigui saludable.

L’aigua potable, a més de no tenir microorganismes patògens ni components tòxics perjudicials per la salut, ha de ser agradable i útil per als usos als quals es destina, també per la hidratació dels corredors. Per aquestes raons, passa nombrosos controls des del seu origen a la natura fins que es lliura als consumidors.

Cada any es prenen més de 100.000 mostres d’aigua de les nostres instal·lacions i se’ls fan exhaustius controls per tal de garantir que l’aigua compleixi tots els requeriments legals i ofereixi la màxima seguretat de consum.

Gràcies, Aigües de Barcelona! Amb patrocinadors com tu, la Cursa Nocturna 2022 és possible!

Si encara no t’has inscrit a la cursa, inscriu-t’hi al web! ⚡  

Esperem que tinguis, com nosaltres,… RUN&FUN! 💙