Recuperem els Circuits de la Cursa Nocturna: 5K, 10K i Infantils. Segurs, festius i aptes per a tota la ciutadania!

En la 12a edició de la Cursa Nocturna es recuperen els circuits 5k, 10k i Infantils. Després que la passada edició es veiés afectada per la crisi sanitària, aquesta torna amb les piles carregades per oferir a tota la ciutadania els dos circuits i activitats pels més petits. Torna una cursa molt festiva i popular però també una prova competitiva rapidíssima!, ideal pels que busquen batre marca.

Els circuits de la Cursa Nocturna d’enguany seguiran sent un recorregut planer, amable i assequible per a tota mena d’esportista. Aquest incentiu a córrer còmodament permet a moltes persones atrevir-se a participar-hi, entrenar, establir bons hàbits de vida saludable, i a atletes experimentats a registrar-hi molt bones marques.

El punt de sortida i arribada estarà situat a la Plaça d’Europa de L’Hospitalet, molt a prop del Centre Comercial Gran Via 2 i accessible en transport públic amb diverses línies d’autobús, metro i Ferrocarrils de la Generalitat. Està previst que el tret de sortida dels dos recorreguts sigui a les 20:30h des de la Plaça d’Europa. Però tant en un com en l’altre podràs posar a prova el teu esperit runner de la manera més fun!

Es tracta d’un recorregut històric on els corredors i corredores gaudiran de vistes als principals punts icònics del districte econòmic. I no només això, serà La Nocturna més animada de tots els temps, ja que comptarà amb Batukada, DJ’s, grups d’animació i molt més. Música, festa i esport!

També has de saber que tindrem guarda-roba! Podràs deixar les teves coses abans de la cursa. I un cop hagis acabat, podràs canviar-te i dutxar-te per sortir directe a celebrar aquest fantàstic dia.

Estigues atent a les xarxes i la web de la Nocturna perquè pròximament donarem més detalls sobre els recorreguts 5K i 10K i les activitats infantils! 💙⚡️

I si encara no t’has inscrit a la cursa pots fer-ho a través de la web. Esperem que tinguis, com nosaltres… ganes de RUN&FUN! ⚡💙