Presentem el 5K i 10K de la Nocturna 2024!

La Cursa Nocturna de L’Hospitalet està a punt d’arribar i, com sempre, ofereix diferents opcions de recorregut perquè els participants puguin gaudir al màxim sigui quin sigui el seu nivell. Aquest any, tornem a comptar amb els circuits de 5K i 10K, juntament amb les Curses Infantils, que oferiran als i les runners una experiència única la nit del 13 d’abril.

El punt de sortida i arribada estarà ubicat a la Plaça d’Europa de l’Hospitalet, molt a prop del Centre Comercial Gran Via 2 i accessible amb transport públic amb diverses línies d’autobús, metro i Ferrocarrils de la Generalitat. El tret de sortida dels dos recorreguts principals serà a les 21:00h, fent que la cursa sigui més nocturna que mai!

Les persones participants gaudiran d’un recorregut planer, amable i assequible per a tota mena d’esportista, fet que els permetrà córrer còmodament i establir bons hàbits de vida saludable. A més, és un recorregut històric on els participants podran gaudir de vistes als principals punts icònics del districte econòmic de la ciutat. Però això no és tot, la cursa estarà plena de música, festa i esport, amb punts d’animació i llum per tot el circuit.

Per als més petits, tindrem les Curses Infantils, que ja han exhaurit les seves 500 places, i que seran una oportunitat perfecta per gaudir de la cursa, dels hàbits saludables i d’una experiència esportiva inoblidable.

No us perdeu aquesta experiència única d’esport en una nit màgica a L’Hospitalet!