Presentem els circuits de la Nocturna: 5K, 10K i Infantils.

Circuits 5k 10k i infantils

La Cursa Nocturna de L’Hospitalet està a punt d’arribar i, com sempre, ofereix diferents opcions de recorregut perquè els participants puguin gaudir al màxim sigui quin sigui el seu nivell. Aquest any, tornem a comptar amb els circuits de 5k i 10k, juntament amb el circuit infantil, que oferiran als i les runners una experiència única la nit del 29 d’abril.

El punt de sortida i arribada estarà ubicat a la Plaça Europa de l’Hospitalet, molt a prop del Centre Comercial Gran Via 2 i accessible amb transport públic amb diverses línies d’autobús, metro i Ferrocarrils de la Generalitat. El tret de sortida dels dos recorreguts serà a les 21:00h, fent que la cursa sigui més nocturna que mai, cosa que promet una experiència molt emocionant i divertida.

Les persones participants gaudiran d’un recorregut planer, amable i assequible per a tota mena d’esportista, fet que els permetrà córrer còmodament i establir bons hàbits de vida saludable. A més, és un recorregut històric on els participants podran gaudir de vistes als principals punts icònics del districte econòmic de la ciutat. Però això no és tot, la cursa estarà plena de música, festa i esport, amb Batukada, DJ’s, grups d’animació i molt més. Aquesta Cursa Nocturna serà la més animada de tots els temps!

Per als més petits, el circuit infantil serà una oportunitat perfecta per gaudir de la cursa i d’una experiència esportiva inoblidable. Es tracta d’un recorregut especial pensat perquè els nens i nenes puguin córrer i divertir-se amb amics i familiars.

Les inscripcions estan obertes i es poden fer a través del web de la Nocturna. No us perdeu aquesta experiència única d’esport en una nit màgica a L’Hospitalet!