Presentem el circuit de La Cursa Nocturna: 5K, segur, festiu i apte per a tota la ciutadania!

El circuit de l’11a edició de la Cursa Nocturna aposta per seguir sent un recorregut planer, amable i assequible per a tota mena d’esportista. Aquest incentiu a córrer còmodament permet a moltes persones atrevir-se a participar-hi, entrenar, establir bons hàbits de vida saludable, i a atletes experimentats a registrar-hi molt bones marques.

El punt de sortida i arribada estarà situat a la Plaça d’Europa de L’Hospitalet, molt a prop del Centre Comercial Gran Via 2 i accessible en transport públic amb diverses línies d’autobús, metro i Ferrocarrils de la Generalitat.

Aquest any, la prioritat de l’organització tècnica i l’Ajuntament ha estat poder oferir una proposta esportiva, segura i apte per a tota la ciutadania. A causa de la pandèmia, s’han hagut de realitzar algunes modificacions al circuit per tal de fer-lo segur i acord amb totes les mesures sanitàries. L’horari de sortida serà a partir de les 20:00 hores, una hora abans del que es feia normalment, les sortides es faran per grups reduïts i el recorregut serà d’una única distància de 5k. Les diverses sortides s’assignaran en funció de paràmetres objectius (principalment a través de l’històric de temps dels i de les participants en proves equivalents) per tal d’homogeneïtzar els ritmes i garantir un flux correcte dels participants.

Es tracta d’un recorregut històric on els corredors i corredores gaudiran de vistes als principals punts icònics del districte econòmic. I no només això, serà La Nocturna més animada de tots els temps, ja que comptarà amb Batukada, DJ’s, grups d’animació i molt més. Música, festa i esport!

També has de saber que tenim guarda-roba! Al pàrquing -1 del Centre Comercial Gran Via 2, de 18:30 a 22:30, podràs deixar les teves coses abans de la cursa. Volem donar-te les màximes facilitats perquè puguis gaudir-la com mai!

Un cop acabada la cursa, de 20:00h a 22:30h, podràs canviar-te i dutxar-te al Camp Municipal de Futbol Provençana (carrer d’Herrero, 17) per sortir directe a celebrar aquest fantàstic dia.

Si encara no t’has inscrit a la cursa pots fer-ho a través d’aquest enllaç. Esperem que tinguis, com nosaltres… Desig de Nocturna!