Presentada oficialment la 12a edició de la Cursa Nocturna de L’Hospitalet

  • La Cursa es realitzarà el 14 de maig i recupera els circuits de 5k i 10k, les activitats infantils, els concerts i la fideuà.
  • Durant la presentació, s’ha posat especial èmfasi en l’esperit solidari de la Cursa i la tasca dels col·laboradors i patrocinadors.

La 12a edició de la Cursa Nocturna de L’Hospitalet serà el pròxim 14 de maig amb més ganes que mai després que els últims dos anys la seva celebració es veiés afectada per la crisi sanitària. Enguany es recuperen els circuits 5k i 10k, que tindran el tret de sortida a les 20:30h a la Plaça d’Europa. Els participants gaudiran de dos circuits urbans i nocturns, amb un recorregut planer, amable i assequible per a tot tipus d’esportista. Aquest incentiu permet a moltes persones atrevir-se a participar-hi, entrenar, establir bons hàbits de vida saludable, i, també, a atletes experimentats a registrar-hi bones marques. Les inscripcions segueixen obertes, per apuntar-s’hi cal accedir al web de la Nocturna

Presentació oficial de la Cursa
Avui, 4 de maig, s’ha dut a terme la roda de premsa de presentació d’aquesta 12a edició de la Cursa Nocturna al Centre Comercial Gran Via 2 de L’Hospitalet. 

L’acte ha comptat amb la presència de la regidora d’Esports, Maite Revilla, dels representants de les empreses col·laboradores i dels patrocinadors. Guillem Franquesa, membre de la direcció tècnica de la Cursa ha declarat que “per la direcció tècnica i l’Ajuntament, el fet de recuperar les emocions dels participants, els circuits atlètics, i les activitats festives paral·leles, representa un incentiu a seguir apostant pels actes que promouen l’esport popular i la salut”. Seguidament, Maite Revilla ha destacat la universalitat de la Cursa Nocturna de L’Hospitalet “pensada per a tothom: des d’infants, esportistes d’elit, corredores i corredors populars o persones amb diversitat funcional.” I ha afegit que “estem molt contents de recuperar la Nocturna al 100%, sent una Cursa de la nostra ciutat, que la fa encara més humana i positiva”

Esport i solidaritat, un vincle imparable
Durant l’acte s’ha posat especial èmfasi en la campanya solidària de la Cursa. Aquest 2022, l’objectiu de la prova és donar suport a l’Hospital Universitari de Bellvitge (HUB) en la creació d’espais de benestar per totes les persones professionals que en formen part.  Josep Àngel Duró, Director de persones del HUB, ha destacat que “esport, solidaritat i salut és un vincle imparable” i ha afegit que “la vinculació de l’Hospital de Bellvitge amb la ciutat es reafirma encara més amb aquesta unió extraesportiva entre la Cursa Nocturna i l’Hospital”. La regidora d’Esports també ha agraït a l’Hospital la tasca de cuidar la ciutat de L’Hospitalet durant 50 anys.

S’ha destacat la feina i implicació dels principals col·laboradors, patrocinadors i organitzadors que han fet possible la Cursa Nocturna: Gran Via 2, Aigües de Barcelona, VARTA AG, Autovivo, Aedas Homes, Diario Sport, Decathlon de Gran Via 2, l’Hospital Universitari de Bellvitge, l’Ajuntament de L’Hospitalet i Tandem Projects, així com el suport institucional de la Diputació de Barcelona.

Una cursa única
Després que la passada edició es veiés afectada per la crisi sanitària, aquesta edició torna amb l’eslogan “RUN&FUN”, per tal de reivindicar la recuperació de la normalitat i de l’ambient festiu i esportiu de l’acte. Tot i això, per garantir la seguretat de totes les persones participants, l’organització seguirà les normatives vigents davant la covid-19, ja que salut i esport sempre van plegats.
Per últim, s’ha dut a terme la presentació de la samarreta oficial de la Cursa que, enguany, combina diferents blaus, mostrant així una barreja de colors nocturns i elèctrics i les ganes de repetir la cursa nocturna més esperada i desitjada.