Presentació oficial de l’11a edició de la Cursa Nocturna

Avui, 20 de setembre, s’ha dut a terme la rosa de premsa presentació oficial de l’11 edició de la cursa nocturna al Centre Comercial Gran Via 2 de l’Hospitalet. 

L’acte va comptar amb la presència de Maite Revilla, regidora d’esports de l’Ajuntament de L’Hospitalet i d’Antonio Carmona, delegat d’Esports Diputació Barcelona. En aquest, s’ha parlat sobre la samarreta oficial, el cartell, i la causa solidària de la cursa. 

Cal destacar que la samarreta oficial de La Nocturna és groga i lila, una barreja de colors nocturns i elèctrics per a motivar-vos a entrenar i passar-ho bé el 9 d’octubre. Expressa les ganes de repetir la cursa nocturna més esperada i desitjada. 

Enguany, la Cursa Nocturna col·labora amb un projecte solidari, en aquesta ocasió és amb l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC), una associació sense ànim de lucre que treballa per a ajudar a tots els infants i adolescents amb càncer i les seves famílies.

Per últim, nombrar els principals col•laboradors i patrocinadors que han fet possible la Cursa Nocturna: Diario Sport , flaixfmoficial , Gran Via 2 , Autovivo, Club  fun runners , Aigües de Barcelona , Aedas homes , Decathlon de Gran Via 2 , Tandem projects i l’ Afanoc. 

Per inscriure’t a la cursa només has d’accedir a aquest enllaç i seguir els passos:) Esperem que tinguis, com nosaltres… Desig de Nocturna!