Més que mai… Tenim ‘Desig de Nocturna!

“Desig de Nocturna” és el claim escollit per a aquesta edició, que reivindica la voluntat de reviure l’essència de l’esport popular i la vida saludable. L’edició de 2020 no es va poder celebrar degut a les restriccions causades per la covid-19, fet que ha provocat que, enguany, la Cursa Nocturna sigui encara més esperada i desitjada. 

Què sentim per la Cursa Nocturna? Amor, adoració, passió, entusiasme, però, sobretot… Desig! Desig de córrer, desig de sentir les emocions de la cursa, desig de compartir-ho, desig de superar-nos, desig de nocturna!

La Cursa Nocturna de L’Hospitalet és l’acte esportiu per excel·lència de la ciutat. El pròxim 9 d’octubre, a partir de les 20:00h, ens tornarem a retrobar amb l’esperit runner i esportiu al llarg dels 5k de recorregut del circuit, amb tret de sortida a la Plaça Europa. Aquest any, però, la principal prioritat de la Cursa Nocturna és garantir la salut i la seguretat dels corredors/es, de les persones que formen part de l’equip de voluntariat, de la resta del personal d’organització, patrocinadors i col·laboradors i del públic assistent. 

La Nocturna no és només un referent per a les persones habituals d’aquestes proves, sinó que també s’ha convertit en una trobada esportiva i lúdica que aplega milers de participants amb ganes de donar-ho tot i compartir aquest moment tan especial. No et perdis la cursa més emblemàtica de l’any! Et pots inscriure a través del següent enllaç https://cursanocturnalh.cat/. Esperem que tinguis, com nosaltres… Desig de Nocturna!