L’obertura de la cursa, gràcies a Autovivo

Un altre any Autovivo se segueix implicant amb l’esport de L’Hospitalet i l’obertura de la cursa torna a ser gràcies a ells!

L’empresa líder del sector de l’automoció repeteix com a patrocinador oficial en aquesta 12a edició de la Cursa Nocturna. S’han convertit en tot un referent i acumulen més de 50 anys d’experiència com a concessionari oficial de vehicles d’ocasió. Confiança, compromís i seguretat són els pilars principals de la companyia, que actua principalment a l’àrea del Baix Llobregat, amb molta presència a L’Hospitalet. 

Els corredors i corredores seguiran el cotxe rotulat d’Autovivo al llarg dels circuits 10K i 5K, que els farà de guia en el transcurs de l’emblemàtic circuit. El cronometratge dels participants de la prova es realitza a través del sistema de ChampionChip. Per aquest motiu, és obligatori córrer amb xip, ja que ens permetrà registrar el temps i distància recorreguda. Si ja disposes de xip groc de cronometratge ChampionChip, cal fer-ne constar el codi en el moment de fer la inscripció. En cas de no disposar-ne, l’organització en facilitarà un d’un sol ús que s’ha de retornar al final de la cursa i que suposa el pagament d’un suplement al moment de la inscripció.

Així doncs, Autovivo, patrocinador oficial de la Cursa, torna a fer possible aquest esdeveniment lúdic i esportiu i farà que tots els corredors i corredores tinguin un guia en tot moment. Som-hi!

Si encara no t’has inscrit a la Cursa pots fer-ho a través de la web. Esperem que tinguis, com nosaltres… ganes de RUN&FUN! ⚡💙