L’obertura de la cursa, gràcies a Autovivo Store

Autovivo Store se segueix implicant amb l’esport de L’Hospitalet i, enguany, l’obertura de la cursa és gràcies a ells! 

El grup especialitzat en el negoci de l’automoció, actua principalment a l’àrea del Baix Llobregat, amb molta presència a l’Hospitalet. En aquesta 11a edició de La Nocturna s’han convertit en un dels principals patrocinadors de la Cursa Nocturna i seran els encarregats de ser els caps de cursa amb un automovil  Jeep,  una de les marques múltiples marques de les quals disposen.

Els corredors i corredores seguiran el cotxe rotulat d’autovivo al llarg dels 5k, que els farà de guia en el transcurs de l’emblemàtic circuit. El cronometratge dels participants de la prova es realitza a través del sistema de ChampionChip. Per aquest motiu, és obligatori córrer amb xip, ja que ens permetrà registrar el temps i distància recorreguda. Si ja disposes de xip groc de cronometratge ChampionChip, cal fer-ne constar el codi al moment de fer la inscripció. En cas de no disposar-ne, l’organització en facilitarà un d’un sol ús que s’ha de retornar al final de la cursa i que suposa el pagament d’un suplement al moment de la inscripció.

Si encara no t’has inscrit a la cursa pots fer-ho a través d’aquest enllaç. Esperem que tinguis, com nosaltres… Desig de Nocturna!