L’Hospitalet s’omple de Cursa Nocturna. Tot el que necessites saber!

Com arribar a la cursa? A quina hora hi hauré de ser? On he de recollir el dorsal? Podré deixar la motxilla? Esvaïm els teus dubtes!

La Cursa Nocturna de L’Hospitalet torna aquest dissabte 9 d’octubre amb més força que mai. Enguany, el circuit de 5 quilòmetres s’ha adaptat a les mesures sanitàries corresponents i s’ha organitzat per convertir-se en una jornada única i inoblidable.

Inscripcions

Per inscriure’t a la Nocturna ho pots fer a través d’aquest enllaç. Si ho prefereixes presencialment, hem obert dos punts d’inscripció (divendres 17/09 fins al dimarts 5/10): Poliesportiu Municipal Bellvitge Sergio Manzano i Poliesportiu Municipal del Centre Marcel·lí Maneja.

Tingues en compte que totes les persones que vulguin participar en la Cursa Nocturna han d’haver complert els 14 anys el dia 9 d’octubre del 2021.

Els preus d’inscripció per a la cursa són els següents:

  • Amb xip groc de propietat: 11 €
  • Amb lloguer de xip: 12 € (1€ d’increment pel lloguer del xip)
  • Amb compra de xip groc: 21€ (10€ per la compra del xip, que passarà a ser de la propietat del comprador/a).

Recollida de dorsals

El dorsal i la samarreta es podran recollir a la Fira del Corredor, que tindrà lloc el divendres (de 12h a 21h) i el dissabte (de 09h a 19h) previs a la celebració de la Cursa Nocturna. La Fira del Corredor està ubicada al Centre Comercial Gran Via 2.

Com arribar a la cursa

L’organització de la prova té com a objectiu minimitzar l’impacte mediambiental. És per aquest motiu que, en la mesura del possible, demanem que us desplaceu en transport públic. Arribar en transport públic a la línia de sortida és molt fàcil. A continuació et mostrem tota l’oferta:

Sortida de la cursa

El punt de sortida i arribada estarà situat a la Plaça d’Europa de L’Hospitalet, molt a prop del Centre Comercial Gran Via 2 i accessible en transport públic amb diverses línies d’autobús, metro i Ferrocarrils de la Generalitat.

L’horari de sortida serà a partir de les 20:00 hores, una hora abans del que es feia normalment, i les sortides es faran per grups reduïts. 

Arribada

L’arribada és al mateix punt que la sortida (el circuit és circular). La cursa es considerarà tancada 1 hora i 30 minuts després de la sortida.

Serveis per als corredors i corredores

Enguany serà la Nocturna més animada de tots els temps, ja que comptarà amb Batukada, DJ’s, grups d’animació i molt més. Música, festa i esport!

També has de saber que tenim guarda-roba! Al pàrquing -1 del Centre Comercial Gran Via 2, de 18:30 a 22:30, podràs deixar les teves coses abans de la cursa. Volem donar-te les màximes facilitats perquè puguis gaudir-la com mai!

Un cop acabada la cursa, de 20:00h a 22:30h, podràs canviar-te i dutxar-te al Camp Municipal de Futbol Provençana (carrer d’Herrero, 17) per sortir directe a celebrar aquest fantàstic dia.

Dorsal Imparable!

Cada any, la Cursa Nocturna col·labora amb un projecte solidari, en aquesta ocasió és amb l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC), una associació sense ànim de lucre que treballa per a ajudar a tots els infants i adolescents amb càncer i les seves famílies.

L’organització dóna 1€ de cada inscripció a l’AFANOC a favor de la lluita contra el càncer, a més de promocionar el “Dorsal 0”, un dorsal especial pels participants que vulgueu fer una donació íntegra a l’Associació.

Avituallaments

Hi haurà un únic avituallament. Serà sòlid i líquid, i estarà ubicat al final del circuit. A l’avituallament de l’arribada, els participants podran gaudir de diversos espais per a recuperar forces.

Premis

Els premis i les diferents categories s’indicaran a l’apartat corresponent de la pàgina web i es lliuraran tots el mateix dia de la cursa. Quines ganes de saber qui és el corredor/a més ràpid/a!