La Cursa Nocturna Ciutat de L’Hospitalet amb l’Hospital Universitari de Bellvitge

Cada any, la Cursa Nocturna col·labora amb un projecte solidari, i en aquesta 12a edició dóna suport a l’Hospital Universitari de Bellvitge (HUB) en la creació d’espais de benestar pels seus/per les seves professionals, que ens han recordat el seu rol vital, durant la pandèmia.

Un cop més, la Cursa demostra el seu caràcter extraesportiu i social i ens brinda la seva part més solidària. Així doncs, l’organització dóna 1€ de cada inscripció al HUB per dissenyar entorns saludables que tinguin un efecte positiu en la salut dels/de les professionals, a més de promocionar el “Dorsal 0”, especial per les persones que vulguin fer una donació íntegra a l’Hospital.

L’Hospital Universitari de Bellvitge és un hospital de referència a Catalunya i Espanya. Compta amb múltiples àrees d’excel·lència i té com a prioritats estratègiques la millora de l’experiència de l’usuari, el desenvolupament dels professionals, el treball en xarxa, la innovació, la recerca i la docència i la difusió dels resultats.

Ubicat a L’Hospitalet de Llobregat, és centre de referència de proximitat o comarcal pels municipis de L’Hospitalet i el Prat de Llobregat i centre de referència terciària per tot l’eix Sud de Catalunya, fins a les Terres de l’Ebre.

Uneix-te a la cursa solidària més esperada de l’any! 

L’organització donarà 1€ al HUB, però si vols fer una donació íntegra, pots adquirir el “Dorsal 0”! 

Per inscriure’t a la Cursa Nocturna 2022 només has d’accedir al web i seguir els passos:) Esperem que tinguis, com nosaltres… ganes de RUN&FUN!💙