Ja tenim samarreta guanyadora de La Cursa Nocturna!

Bona nit, runners!

Des de l’organització de la Cursa Nocturna de L’Hospitalet, ens fa molta il·lusió anunciar que ja s’ha decidit la samarreta guanyadora d’aquesta edició. Com cada any, hem volgut que sigueu vosaltres els que escolliu la samarreta que lluireu els corredors i corredores amb una votació online creada amb Google Forms i linkada a tots els nostres comptes de xarxes socials: Instagram, Facebook i Twitter, animant a tots vosaltres a dir-hi la vostra!

Volem fer un agraïment a tots els que heu participat en la votació, perquè gràcies a vosaltres hem aconseguit fer d’aquesta elecció col·laborativa un moment molt emocionant. Centenars hi heu dit la vostra i, entre els dos dissenys sota els noms de “La Nit” i “La Ciutat”, heu decidit que la samarreta guanyadora sigui la CIUTAT.

Aquesta té com a protagonistes alguns edificis emblemàtics de L’Hospitalet i vincula així ciutat, cursa i nit! I és acompanyada, és clar, del claim d’enguany “Bona nit, runners!”.

Aquest disseny modern i tan especial és ideal per a ser lluït dins i fora dels circuits Nocturna. És una samarreta tècnica, lleugera i còmoda, que pot ser utilitzada per al dia a dia de qualsevol persona, sense deixar enrere la identitat única de la cursa.

Sense més dilació, us presentem la samarreta guanyadora de la Cursa Nocturna de l’Hospitalet del 2023:

Què us sembla? Estem segurs que la marea taronja de runners d’aquesta 13a edició de Cursa Nocturna serà espectacular!

Ens veiem el 29 d’abril a la línia de sortida!