JA ET POTS INSCRIURE A LA CURSA NOCTURNA DE L’HOSPITALET

Si ets dels 200 primers en inscriure’t, entres en el sorteig d’un rellotge Garmin Forerunner!

Ja falta menys perquè se celebri la 11a edició de la Cursa Nocturna de l’Hospitalet. Després de l’ajornament de l’edició de 2020, tenim més ganes i il·lusió que mai! Així doncs,  enguany volem agrair-vos la vostra fidelitat amb un super sorteig. 

Atents/es! Si t’afanyes i ets dels 200 primers a inscriure’t, entres en el sorteig d’un fantàstic rellotge Garmin Forerunner! El rellotge intel·ligent de referència dels runners que t’acompanyarà en totes les teves metes. 

El preu de la inscripció és de 12€ i inclou la cursa de 5km, el cronometratge, l’assegurança, la samarreta tècnica oficial i viure totes les activitats programades. I no només això… També es premiarà amb multitud d’obsequis dels col·laboradors a cada participant, dins l’anomenada Bossa de la Nocturna! A més, també podreu gaudir de serveis de cortesia com guarda-roba, menjar i beguda durant i després de la Cursa. 

La prova es farà el pròxim 9 d’octubre a partir de les 20h, a l’entorn de la plaça d’Europa. El recorregut serà de 5 km per tal de retrobar l’esperit runner i esportiu amb les màximes precaucions. De tal manera, es podran garantir les sortides per tandes i les distàncies entre runners a la sortida i l’arribada. 

El circuit urbà i nocturn, ja emblemàtic, aposta per seguir sent un recorregut planer, amable i assequible per a tot tipus d’esportista, a partir de 14 anys. A més, com cada any, a l’hora de realitzar la inscripció es fa una donació d’1 euro a un projecte solidari. Aquesta edició destinarà els diners recollits a l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC), una associació sense ànim de lucre que treballa per a ajudar a tots els infants i adolescents amb càncer i les seves famílies. 

Inscriu-t’hi a la nostra https://cursanocturnalh.cat/ 🙂 

Esperem que tinguis, com nosaltres,… Desig de Nocturna!