Ja et pots inscriure a la Cursa Nocturna Ciutat de L’Hospitalet 2022!

Si ets dels 200 primers en inscriure’t, entres en el sorteig d’uns AirPods Pro!

Ja falta menys perquè se celebri la 12a edició de la Cursa Nocturna de l’Hospitalet. Aquest any, volem agrair-vos de nou la vostra fidelitat amb un súper sorteig.

Atents/es! Si t’afanyes i ets dels 200 primers en inscriure’t, entraràs en el sorteig d’uns fantàstics AirPods Pro! Els millors auriculars d’Apple amb cancel·lació de soroll que et faran submergir-te en el so i t’acompanyaran en totes les teves metes.

Els preus de les inscripcions oscil·len entre els 11 i els 16€, depenent de si tens el xip groc, si en vols llogar un o si el vols comprar. El preu inclou la cursa de 5 o 10km, el cronometratge, l’assegurança, la samarreta tècnica oficial i viure totes les activitats programades. I no només això… També es premiarà amb multitud d’obsequis dels col·laboradors a cada participant, dins l’anomenada Bossa de la Nocturna! A més, també podreu gaudir de serveis de cortesia com guarda-roba, menjar i beguda durant i després de la cursa. Ah! I la famosa tradició de la Nocturna de la fideuà després de creuar la meta, torna! 

La prova es farà el pròxim 14 de maig a les 20.30h, a l’entorn de la plaça d’Europa. El circuit consistirà en dos recorreguts: un de 5km i un de 10km, que us faran retrobar-vos amb el vostre esperit runner i esportiu.

El circuit urbà i nocturn, ja emblemàtic, aposta per seguir sent un recorregut planer, amable i assequible per a tot tipus d’esportista, a partir de 14 anys. Ei! Però a més, aquest any, també hi ha novetats pels més petits!

Altrament, com cada any, a l’hora de realitzar la inscripció es fa una donació d’1 euro a un projecte solidari. Aquesta edició destinarà els diners recollits a l’Hospital Universitari de Bellvitge (HUB), que vol crear espais de benestar pels seus professionals, que ens han recordat el seu rol vital, durant la pandèmia.

Inscriu-t’hi al web cursanocturnalh.cat! ⚡  

Esperem que tinguis, com nosaltres,… RUN&FUN! 💙