Inscripcions obertes per a la 13a edició de la Cursa Nocturna de L’Hospitalet

Sota el lema ‘Bona nit runners!’ els circuits 10K i 5K i les Curses Infantils tindran lloc el 29 d’abril i es recaptaran fons per al Programa de Pisos d’Acollida de la Fundació Josep Carreras

La 13a edició de la Cursa Nocturna de L’Hospitalet ja escalfa motors i ha donat el seu tret de sortida amb l’obertura d’inscripcions aquest dimecres 1 de febrer. Amb el lema ‘Bona nit runners!’ la cursa organitzada per l’Ajuntament de L’Hospitalet dóna la benvinguda a la ciutat a tots aquells i aquelles aficionats al món del running, que el proper 29 d’abril tenen una cita amb l’esport!
Aquest lema també juga amb una de les principals novetats d’aquest any, l’hora de sortida, que s’enderrereix fins les 21 hores perquè la cursa sigui més nocturna que mai des de l’inici, fent d’ella una experiència encara més única.


En aquesta edició, la cursa manté els seus recorreguts de 10K i 5K i els preus de les inscripcions, que oscil·len entre els 11 i els 16 euros, depenent de si ja es té el Xip Groc, si es vol llogar o si es vol comprar. La inscripció inclou l’accés a la cursa, cronometratge, assegurança, samarreta tècnica oficial i totes les activitats programades per aquesta fantàstica nit.


Però això no és tot, cada participant també tindrà la Bossa de la Cursa plena d’obsequis dels col·laboradors, a més de serveis de cortesia com guarda-roba i menjar i beguda durant i després de la cursa.


A més, els més petits i petites podran ser part activa d’aquesta cita participant a les Curses Infantils, que tenen la intenció de promoure l’esport i la participació entre els i les menors de 14 anys. Un any més, aquestes curses seran totalment gratuïtes.


Les inscripcions es podran fer a través de la pàgina web de la cursa (www.cursanocturnalh.cat) o de manera presencial (a excepció de les infantils) als poliesportius municipals Sergio Manzano, de Bellvitge; i Marcel·lí Maneja, del Centre.


Corrent per L’Hospitalet amb un objectiu solidari

El tret de sortida de la cursa es farà a la plaça d’Europa de L’Hospitalet de Llobregat, des d’on sortiran tant el circuit de 10 quilòmetres com el de 5. Uns recorreguts urbans i nocturns, ja emblemàtics de la cursa, i que aposten per traçats plans que permeten tant fer bons temps a aquells i aquelles que participen competitivament, com arribar a la meta als i a les que s’inicien al running i volen superar-se a si mateixos.


I un any més, tots els i les participants col·laboraran amb la seva inscripció amb una causa solidària. En concret, en aquesta edició de la Nocturna, l’objectiu és recaptar fons per a la Fundació Josep Carreras, que els destinarà al seu Programa de Pisos d’Acollida, un dels quals està al barri de Bellvitge de L’Hospitalet de Llobregat. Aquesta iniciativa posa a disposició dels pacients amb recursos econòmics limitats i/o que han de desplaçar-se lluny de la seva residència perquè es puguin recuperar del tractament o d’un trasplantament de medul·la òssia.


Com sempre, la col·laboració dels patrocinadors es fa imprescindible per fer realitat aquesta cursa amb rerefons solidari. Fins ara, la Cursa Nocturna de L’Hospitalet ja compta amb el suport de Gran Via 2, Aigües de Barcelona, Varta, Hyundai Linkmotor, Aedas Homes, Decathlon de Gran Via 2 i Sport.


Sorteig d’un Garmin per a les persones més fidels a la Cursa

La Cursa Nocturna de L’Hospitalet ha volgut fer un llançament molt especial i premiar a aquells corredors i corredores més fidels a la cursa. Per això, els que s’apuntin abans del 5 de febrer a les 23:59 hores entraran en el sorteig d’un rellotge Garmin, marca líder en dispositius esportius.