Hyundai Linkmotor posa el cotxe d’obertura 2024!

Ja falta molt poc pel tret de sortida de la 14a edició de la Cursa Nocturna de L’Hospitalet!

I un any més, comptarem amb el patrocini de Hyundai Linkmotor, qui protagonitzarà l’inici de la cursa amb el seu nou model KONA. Els corredors i corredores seguiran el cotxe rotulat de Hyundai Linkmotor al llarg dels circuits 10K i 5K, que els farà de guia en el transcurs de l’emblemàtic circuit.

L’empresa líder del sector de l’automoció repeteix com a patrocinador oficial en aquesta 12a edició de la Cursa Nocturna. S’han convertit en tot un referent i acumulen més de 50 anys d’experiència com a concessionari oficial de vehicles d’ocasió. Confiança, compromís i seguretat: els seus pilars! 

A Hyundai Linkmotor hi trobareu vehicles nous i d’ocasió, promocions i tots els Serveis Hyundai postvenda. Sabies que a Hyundai Linkmotor tenen “el millor cotxe de l’any en el món 2023”? I també tenen “el cotxe de l’any a Catalunya” i el “millor cotxe de l’any 2024 de Catalunya”!

Així doncs, Hyundai Linkmotor, patrocinador oficial de la Cursa, torna a fer possible aquest esdeveniment lúdic i esportiu i farà que tots els corredors i corredores tinguin un guia en tot moment. Som-hi!

No us perdeu aquesta oportunitat única de gaudir de l’esport, la sostenibilitat i la vida saludable. Ens veiem a la línia de sortida!