La Cursa Nocturna de L’Hospitalet torna al calendari del running el proper 9 d’octubre.

  • La Cursa opta per un circuit de 5K, per tal de garantir totes les mesures de seguretat i adaptar-se a les normatives vigents contra la pandèmia.
  • “Desig de Nocturna” és el claim escollit per a aquesta edició, que reivindica la voluntat de reviure l’essència de l’esport popular i la vida saludable.

Solidaritat i esport van de la mà a L’Hospitalet de Llobregat gràcies a la Cursa Nocturna. La cursa popular per excel·lència de la ciutat celebrarà la seva 11a edició el proper 9 d’octubre. Després de l’ajornament de l’edició de 2020 degut a les restriccions causades per la covid-19, aquest 2021 torna amb l’eslògan “Desig de Nocturna” per a reivindicar el retorn de l’esport popular, la voluntat de reviure l’essència i les emocions d’una cursa d’èxit i per a consolidar la seva modalitat de 5 quilòmetres.

El tret de sortida de la Cursa Nocturna de L’Hospitalet, previst a partir de les 20:00h des de la Plaça Europa, reuneix cada primavera milers de participants que, aquest any, correran d’acord amb la normativa específica contra la covid-19 per a assegurar-ne la seva seguretat. El recorregut serà de 5K per tal de retrobar l’esperit runner i esportiu amb les màximes precaucions. De tal manera, es podran garantir les sortides per tandes i les distàncies entre runners a la sortida i l’arribada. 

El circuit urbà i nocturn, ja emblemàtic, aposta per seguir sent un recorregut planer, amable i assequible per a tot tipus d’esportista. Aquest incentiu a córrer còmodament permet a moltes persones atrevir-se a participar-hi, entrenar, establir bons hàbits de vida saludable, i a atletes experimentats a registrar-hi molt bones marques. 

Els serveis que oferirà la organització es complementaran amb els que aportaran els seus col·laboradors oficials com el Centre Comercial Gran Via 2. El Centre acollirà la Fira del Corredor, on els participants podran recollir el dorsal, la bossa i la samarreta i, també, el guarda-roba. A més, hi tindran lloc els entrenaments oficials de la prova. Col·laboradors com Aigües de Barcelona repeteixen la seva estreta vinculació amb la prova i la ciutat. Aquest, aportarà l’essencial avituallament del dia de la Cursa. Per la seva banda, Autovivo esdevé el partner oficial d’Automoció de la prova i serà l’encarregat d’obrir-ne el circuit i marcar el camí de tots els participants.

Inscripcions obertes

El preu de les inscripcions, ara de 12€, permetrà als participants gaudir de la cursa, el cronometratge i l’assegurança, aconseguir la samarreta tècnica oficial i concórrer a les activitats programades. També es premiarà amb multitud d’obsequis dels col·laboradors a cada participant, dins l’anomenada Bossa de la Nocturna. A més, els participants comptaran amb serveis de cortesia com guarda-roba i avituallament durant i després de la Cursa, amb avituallament sòlid i beguda.

Esport i solidaritat, un vincle imparable

Aquest 2021, l’objectiu de la campanya solidària és posar en valor la tasca de l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC), una associació sense ànim de lucre que treballa per a ajudar a tots els infants i adolescents amb càncer i les seves famílies. Amb aquesta col·laboració es reafirma el caràcter extraesportiu i social d’una prova que les persones participants i la ciutat de L’Hospitalet es poden sentir pròpia.

L’organització dóna 1€ de cada inscripció a l’AFANOC a favor de la lluita contra aquesta malaltia, a més de promocionar el “Dorsal 0”, un dorsal especial pels participants que vulguin fer una donació íntegra a l’Associació.