Gran Via 2 és, un any més, el centre comercial de referència de la Nocturna

En aquesta 14a edició, el Centre Comercial Gran Via 2 tornarà a ser l’espai de referència per als corredors i corredores de la Cursa Nocturna de L’Hospitalet. Amb el seu patrocini, un any més el punt d’entreteniment, comerç i oci més icònic de la ciutat demostra el seu compromís amb la cita, l’esport popular i la causa solidària que ens acompanya.

Perquè no es podria entendre la Nocturna sense el Centre Comercial Gran Via 2, colze a colze de fa ja 14 edicions, les seves instal·lacions seran aquest 2024 també el punt destacat on fer els entrenaments previs a la cursa, ideals per aconseguir la vostra millor marca el pròxim 13 d’abril i poder assolir el circuit amb èxit! I com a novetat d’aquesta edició, Gran Via 2 organitzarà uns entrenaments infantils el dissabte 10 d’abril. Pròximament en donarem més informació!

Serà allà mateix, també, on els dies 12 i 13 d’abril hi tindrà lloc la Fira de la Cursa. Allà hi podreu recollir el dorsal i la samarreta oficial, així com el val de 100 € de Gran Via 2 per al/a la guanyador/a del sorteig realitzat entre les primeres persones inscrites a la 14a edició de la Nocturna.

I el mateix dia de la cursa, a més a més, el servei de guarda-roba es trobarà al pàrquing -1 del Centre Comercial. D’aquesta manera, Gran Via 2 col·labora amb nosaltres en una tasca tan fonamental com donar-vos totes les facilitats perquè pugueu gaudir de la cita amb total comoditat

Però això no és tot! També, qui creui primer/a la meta a 5K o 10K rebrà una targeta regal de Gran Via 2 amb la qual podrà comprar tota mena de productes o gaudir de serveis d’entre una àmplia oferta esportiva, en moda i gastronòmica. Entreneu-vos ben fort per aconseguir-ho! El Centre Comercial, a banda, també serà el patrocinador de les llebres que portaran el ritme de la cursa i que podreu seguir per superar la vostra marca.

Esteu preparats i preparades per a la Cursa Nocturna? Si encara no ho heu fet, inscriviu-vos-hi a través del nostre web.