Gran Via 2 es converteix en el Centre Comercial de la Cursa Nocturna de L’Hospitalet

Per tretzè any consecutiu el Centre Comercial Gran Via 2 serà el punt de referència de la Cursa Nocturna de L’Hospitalet. Així doncs, aquest es consolida com un dels patrocinadors més destacats de la Cursa i torna a demostrar el seu compromís amb l’esport i la ciutat.

Gran Via 2 és molt més que un patrocinador, és un partner històric vinculat a la Cursa i als seus valors: esforç, companyonia i vida sana. A més, cal destacar que l’any passat van celebrar 20 anys, 20 anys posant a disposició de tots els clients una àmplia oferta esportiva, gastronòmica i decorativa, així com uns espais amb una qualitat excel·lent aptes per a tots els públics.

Perquè totes les persones que vulguin participar en la cursa estiguin ben entrenades, Gran Via 2 torna a cedir el seu espai exterior del centre comercial per oferir uns entrenaments previs a la cursa ideals per aconseguir la teva millor marca el pròxim 29 d’abril i poder completar el circuit amb èxit!

A més aquest any, Gran Via 2 t’ajudarà a superar els teus reptes! Podràs trobar tot el material necessari per preparar la cursa al centre i una sorpresa molt especial durant el dia de la cursa!

Però això no és tot… Si creues primer/a la meta 5K i 10K, rebràs una targeta regal de GranVia 2 amb la qual podràs comprar tota mena de productes o gaudir de serveis d’entre una àmplia oferta esportiva i gastronòmica. Entrena’t ben fort per aconseguir-ho! Per ajudar-te a assolir aquest repte, el Centre Comercial també serà el patrocinador de les llebres que portaran el ritme de la cursa i les podràs seguir per superar el teu registre.

Cal destacar que el Centre Comercial acollirà la Fira de la Cursa i el servei de guarda-roba que es trobaran al pàrquing -1 del Centre Comercial Gran Via 2. D’aquesta manera, volem donar les màximes facilitats perquè tots i totes les participants pugui gaudir de la cursa com mai! Les persones inscrites podran recollir el dorsal i la samarreta oficial durant la Fira de la Cursa el divendres 27 i dissabte 28 d’abril a la Sala Aparca2 Gran Via 2. A més, tots els guanyadors/es de sortejos podran recollir els respectius premis durant la mateixa Fira de la Cursa.

Esteu preparats i preparades per viure la cursa més nocturna i emocionant de l’any?

Si encara no t’has inscrit a la cursa pots fer-ho a través del nostre web.