Gran Via 2, el centre comercial de la Nocturna

Gran Via 2 és el Centre Comercial de referència de l’Hospitalet i, enguany, també ho és de la Cursa Nocturna. S’ha convertit en un dels principals patrocinadors, qualificant-se com a premium partner, i ha demostrat la seva completa implicació amb la ciutat i amb l’esport! La seva diversitat de botigues, la decoració i la qualitat dels espais el converteixen en un Centre Comercial molt atractiu i per a tots els públics.

El Centre Comercial acollirà la Fira de la Cursa i el servei de guarda-roba. Volem donar-te les màximes facilitats perquè puguis gaudir de la Cursa com mai! Les persones inscrites podreu recollir el dorsal i la samarreta oficial durant la Fira de la Cursa el divendres 13 de maig i el dissabte 14 de maig, a Gran Via 2.

Per fer una cursa has d’estar en forma i Gran Via 2 s’ha implicat 100% perquè tots els corredors i corredores puguin entrenar. Gràcies a tot l’espai exterior del Centre Comercial, l’equip Funrunners ha pogut organitzar un seguit d’entrenaments perquè estiguis més preparat que mai! A més a més, al centre comercial Gran Via 2 hi trobaràs tot el necessari per preparar-te per la Nocturna, com equipament esportiu o begudes energètiques, així com per recuperar-te’n, amb una varietat molt àmplia de restaurants!

I si encara no t’has inscrit a la Cursa pots fer-ho a través del web. Esperem que tinguis, com nosaltres… ganes de RUN&FUN! 💙