Gran Via 2, el Centre Comercial de la Cursa Nocturna de L’Hospitalet

Gran Via 2 és el Centre Comercial de referència de l’Hospitalet i, enguany, també ho és de la Cursa Nocturna. S’ha convertit en un dels principals patrocinadors i ha demostrat la seva completa implicació en la ciutat i en l’esport! La seva diversitat de botigues, la decoració i la qualitat dels espais el converteixen en un Centre Comercial molt atractiu i apte per a tots els públics. 

El Centre Comercial  acollirà la Fira del Corredor i el servei de guarda-roba que el trobaràs al pàrquing -1 del Centre Comercial Gran Via 2, de 18:30 a 22:30. Volem donar-te les màximes facilitats perquè puguis gaudir de la cursa com mai! Les persones inscrites podreu recollir el dorsal i la samarreta oficial durant la Fira del Corredor el divendres 8 d’octubre, de 12h a 21h, dissabte 9 d’octubre, de 09h a 19h a Sala Aparca2 Gran Via2. Atents i atentes perquè els inscrits també sereu obsequiats amb una sorpresa!

A més a més, a Gran Via 2 podràs anar al Decathlon i, només ensenyant el dorsal, et donaran una barreta energètica perquè agafis forces per fer el millor temps a la cursa. En un esport com running, hem de tenir una aportació energètica que ens doni una mica d’empenta quan estiguem passant un moment de ”baixada” i què sigui capaç de donar-nos energia de manera progressiva i constant. Al Decathlon de Gran Via 2 trobaràs tota la roba i tot el material esportiu que necessitis, sobretot si ets runner!

Per fer una cursa has d’estar molt entrenat i Gran Via 2 s’ha implicat 100% perquè tots els corredors i corredores puguin entrenar. Gràcies a tot l’espai exterior del Centre Comercial, l’equip Funrunners ha pogut organitzar un seguit d’entrenaments perquè estiguis més preparat que mai!

Si encara no t’has inscrit a la cursa pots fer-ho a través d’aquest enllaç. Esperem que tinguis, com nosaltres… Desig de Nocturna!