Et vols inscriure de manera presencial a la Cursa Nocturna?

Inscripcions obertes de la Cursa Nocturna

Atenció runners! Si vols participar al 5K o 10K de la 13a edició de la Cursa Nocturna de L’Hospitalet, tenim una bona notícia per a tu! Ara pots fer la teva inscripció de manera presencial a dos punts de la ciutat.

Els punts d’inscripció són el Poliesportiu Municipal de Bellvitge Sergio Manzano i el Poliesportiu Municipal del Centre Marcel·lí Maneja. Les hores d’inscripció són les habituals de cada poliesportiu i el pagament haruà de ser en metàl·lic. Un cop realitzada la inscripció, en un termini d’una setmana rebràs la confirmació al correu electrònic.

Cal destacar que els menors d’edat necessiten l’autorització del pare, mare o tutor per poder inscriure’s a la cursa de 5K o 10K .

Cada runner pot escollir el circuit que més li agradi, però tots dos són d’un recorregut planer, amable i assequible per a tota mena d’esportista, per tal de córrer còmodament i establir bons hàbits de vida saludable. Així doncs, es tracta d’un recorregut molt especial que passa pels punts més emblemàtics de la ciutat envoltats de l’ambient més festiu! Recordem, també, que el tret de sortida d’enguany serà a les 21:00h, fent que la cursa sigui més nocturna i emocionant que mai!

Tot i això, recorda que les inscripcions també es poden fer online en qualsevol moment del dia a través del nostre web. 

Així que no ho pensis més i vine a formar part de la Cursa Nocturna de L’Hospitalet! T’esperem amb els braços oberts!