Entrena amb nosaltres per la Cursa Nocturna a Gran Via 2!

Una cursa com la Nocturna requereix preparació i motivació. És necessari practicar durant l’any per tenir una bona condició física, però els dies abans són claus per aconseguir una bona marca!

Des de la Nocturna volem que totes les persones participants supereu les seves expectatives, per aquest motiu, podreu assistir a un seguir d’entrenaments únics, gratuïts i exclusius! L’organització d’aquests entrenaments és possible gràcies a Gran Via 2 que, un any més, s’ha implicat 100% en la Cursa i ha cedit algun dels seus espais perquè corredors i corredores es puguin preparar pel gran dia.

Els entrenaments estaran dinamitzats per l’equip de Funrunners, professionals del running que no només faran uns entrenaments especials per aquesta cursa, sinó que també podran atendre de manera personalitzada a aquells i aquelles que ho desitgin.

Tots i totes les participants que vulgueu participar, podreu fer-ho el 27 d’abril, el 4 de maig i l’11 de maig. Podeu escollir assistir-hi un dels dies o, si voleu estar més preparats que mai, podeu venir els tres dies! La trobada serà a les 19:30h en el Centre Comercial de Gran Via 2. No cal registrar-se enlloc i és totalment gratuït!

A més a més, al centre comercial Gran Via 2 hi trobareu tot el necessari per preparar-vos per la Nocturna, com equipament esportiu o begudes energètiques, així com per recuperar-vos-en, amb una varietat molt àmplia de restaurants!

I si encara no us heu inscrit a la Cursa podeu fer-ho a través del web. Esperem que tingueu, com nosaltres… ganes de RUN&FUN!