El Decathlon de Gran Via2 sorteja 2 KITS runners i participa en els entrenaments de la Cursa Nocturna

A la Cursa Nocturna has d’anar preparat, i amb Decathlon ho tens molt fàcil! La botiga de referència en material esportiu sorteja dos kits runner formats per una samarreta, un pantaló, vambes i uns mitjons! Tot el que necessites per sortir a córrer a la cursa.

Decathlon disposa del millor i el més variat material esportiu, amb un servei i atenció al client impecables. A més a més, col·labora amb els entrenaments de la Nocturna millorant la suplementació energètica de tots els corredors i corredores! Com ho fa? Amb el subministrament de barretes energètiques i begudes per a tots els assistents.

Si vas al Decathlon de Gran Via 2 i ensenyes el dorsal, et donaran una barreta energètica perquè agafis forces per fer el millor temps a la cursa. En un esport com el running, hem de tenir una aportació energètica que ens doni una mica d’empenta quan estiguem passant un moment dur i què sigui capaç de donar-nos energia de manera progressiva i constant. Al Decathlon de Gran Via 2 trobaràs tota la roba i tot el material esportiu que necessitis, sobretot si ets runner!

No t’ho pots perdre! Si encara no t’has inscrit pots fer-ho a través del següent enllaç cursanocturnalh.cat/. Esperem que tinguis, com nosaltres… Desig de Nocturna!