Diari Sport, media partner de la Cursa Nocturna Ciutat de L’Hospitalet

El diari de premsa esportiva de referència del país torna a ser, un any més, el media partner de la Cursa Nocturna de L’Hospitalet. Des de fa anys, el Diari Sport s’ha consolidat com un referent comunicatiu tant en el seu format escrit com digital, formant part del rànquing de diaris esportius més venuts d’Espanya.

La 12a edició de la Cursa Nocturna de L’Hospitalet torna amb les piles carregades i es preveu un gran ritme de participació, tant en el circuit de 5k com en el de 10k. Així doncs, l’acord amb el Diari Sport permetrà incrementar el nivell de difusió i visibilitat de la prova, mantenint informats als seguidors de la cursa de les últimes novetats.

La cursa, que l’organitza l’Ajuntament de L’Hospitalet, ha esdevingut un referent per a les persones habituals d’aquestes proves i una trobada esportiva i lúdica que aplega milers de participants a tota la ciutat.

Gràcies a patrocinadors com el Diari Sport la Cursa Nocturna és possible! Any rere any anem sumant experiències que ens converteixen en la cursa nocturna de referència!

Recordem que la prova es farà el pròxim 14 de maig a les 20.30h i els dos circuits tindran el tret de sortida a la Plaça d’Europa. No et perdis la cursa nocturna més esperada de l’any i retroba’t amb el teu esperit runner i esportiu!

Et recordem que pots inscriure’t a la Cursa a través del següent enllaç pel recorregut 5K i a través d’aquest enllaç pel de 10K. No et perdis la cursa més FUN!