Decathlon torna com a partner oficial de la Cursa Nocturna de L’Hospitalet

Decathlon

Decathlon és una empresa líder en el món de l’esport que, des de la seva fundació, s’ha centrat en oferir als seus clients la millor qualitat i el millor preu en productes esportius.

Però no només això, a Decathlon també estan compromesos a inspirar i motivar les persones perquè gaudeixin d’una vida activa i saludable. D’aquesta manera, el compromís amb l’esport i la ciutat el converteix, de nou, en un patrocinador clau per a la Cursa Nocturna per reforçar encara més tots els valors que ens representen.

Al Centre Comercial Gran Via 2 hi trobaràs una botiga Decathlon la qual posa a la teva disposició tot el material esportiu necessari per abans, durant i després de la cursa. A més, disposa del millor i més variat material esportiu, amb un servei i atenció al client impecables.

Cal destacar que a Decathlon es poden fer les compres en línia en qualsevol moment del dia. A més, la plataforma online permet una navegació fàcil, cosa que fa que els clients puguin trobar ràpidament els productes que busquen, comprar-los i rebre’ls a casa o recollir-los a la tenda.

Un altre avantatge important de comprar en línea a Decathlon és que sovint ofereix descomptes exclusius en línia, així com promocions especials que no es troben a la botiga física. A més, enguany, la gran empresa esportiva ens portarà sortejos increïbles els quals anunciarem a les nostres xarxes socials! No t’ho pots perdre!

En definitiva, celebrem, un any més, aquesta unió amb el nostre partner oficial de confiança que ens ajudarà a fer que la 13 edició de la Cursa Nocturna sigui inoblidable!

Ens veiem dissabte 29 d’abril a la Cursa Nocturna!