Decathlon, partner oficial de la Cursa Nocturna de L’Hospitalet

  • Decathlon, un dels distribuïdors més grans d’articles esportius del món, i la Cursa Nocturna de L’Hospitalet tornen a col·laborar per fer que la 12a edició sigui única!

A la Cursa Nocturna has d’anar preparat, i amb Decathlon ho tens molt fàcil! La botiga de referència en material esportiu posa a la teva disposició tot el material que necessites per abans, durant i després de la cursa. A més a més, disposa del millor i el més variat material esportiu, amb un servei i atenció al client impecables!

Enguany, es tornen a implicar 100% amb la Cursa Nocturna mostrant així el seu compromís amb l’esport i la ciutat. Per una banda, es van sortejar 2 kits runners que comptaven amb un parell de sabates esportives i uns mitjons, una samarreta i uns pantalons tècnics. El millor material per córrer a la Nocturna!

Per altra banda, Decathlon ha organitzat tres xerrades gratuïtes que s’han dut a terme abans dels entrenaments organitzats per la Nocturna, que han tractat sobre nutrició, calçat esportiu i Garmin, tres pilars bàsics del running. I no només això, també han repartit barretes energètiques i begudes isotòniques després dels entrenaments!

En definitiva, en un esport com el running, hem de tenir una aportació energètica que ens doni una mica d’empenta quan estiguem passant un moment dur i què sigui capaç de donar-nos energia de manera progressiva i constant. Al Decathlon de Gran Via 2 trobaràs tota la roba i tot el material esportiu que necessitis, sobretot si ets runner!

Ens veiem dissabte 14 de maig a la Cursa Nocturna!