La Nocturna 2024 dona suport a la Gasol Foundation per a la promoció de l’esport entre els nens i nenes

Un any més, la Cursa Nocturna de L’Hospitalet col·labora amb un projecte solidari, com a esdeveniment social, esportiu i popular de referència. En aquesta 14a edició, la Gasol Foundation és la iniciativa a què es donarà suport en la seva lluita contra l’obesitat infantil i pel benestar de nens, nenes, joves i famílies a través de l’esport i l’activitat física.

Amb unes xifres d’obesitat que no paren de créixer a tot el món, ningú està exempt del risc de créixer amb excés de pes. Segons la World Obesity Federation, el nombre de nens i nenes vivint amb obesitat arreu del món augmentarà dels 158 milions a més de 250 milions en els pròxims 10 anys. A Espanya, un de cada tres nens i nenes pateix excés de pes, segons els estudis propis de la Gasol Foundation.

Per ajudar la fundació a lluitar contra aquesta situació, la Cursa Nocturna donarà 1 euro de cada inscripció a l’entitat. A banda, durant el procés d’inscripció oferim la possibilitat d’augmentar la col·laboració individual mitjançant el Dorsal Solidari, amb una aportació extra de 10 euros destinats íntegrament a les iniciatives de la Gasol Foundation. Enguany, també oferim el Dorsal 0, per tot aquell que vulgui aportar el seu granet de sorra a la Fundació, però sense córrer la Cursa!

‘LA GALÀXIA SALUDABLE’

Amb projectes com els Programes Safalín i Presafalín o el Programa Sisme per convertir l’Educació Física en epicentre d’un terratrèmol saludable que abasti tota la comunitat educativa, la Gasol Foundation s’ha consolidat com a referent pel que fa a la cura dels nens i nenes arreu del món.

En tots els seus programes la Gasol Fundation utilitza la metàfora de ‘la Galàxia Saludable’ per tal de fer de l’aprenentatge sobre hàbits saludables una matèria de lleure i divertida. Cada planeta representa un dels pilars per viure de manera saludable.

I és, precisament, aquesta Galàxia Saludable que connecta perfectament la Cursa Nocturna amb la Gasol Foundation. Volem posar al centre a tots els participants de la Nocturna, fent que siguin els i les protagonistes de la nit. Persones normals, del carrer, es converteixen en estrelles un cop a l’any gràcies a la Nocturna!