Arriba la Nocturna, la cursa més festiva de l’any!

Després de dos anys marcats per la pandèmia, aquest 14 de maig torna la Cursa Nocturna de L’Hospitalet amb l’ambient més festiu de tots els temps. Volem que tota la ciutadania visqui un dia únic i inoblidable!

La Cursa estarà animada per les genials bandes de pop-rock de l’escola Municipal de Música centre de les Arts (EMCA). Ens acompanyaran durant gran part del dia perquè nens, nenes, pares, mares, familiars i amics ballin sense parar!

A les 20:30h serà el tret de sortida on corredors i corredores ho donaran tot per aconseguir la seva millor marca. Des d’aquesta hora fins les 21:45h tindrem el grup La casa de la Bernarda Alba i la banda de pop rock ​​Hidroponih, que tocaran les seves millors cançons  per mantenir l’ambient festiu i de celebració.

Un cop acabada la Cursa i el lliurament de premis, arriba un moment molt especial… De 22h a 23h tindrem el plaer de veure en directe a dos gran grups: La Poche Vintage i Emmcabronats! 

No et perdis l’esdeveniment esportiu de referència de L’Hospitalet! T’hi esperem!

I recorda, si encara no t’has inscrit a la Cursa pots fer-ho a través del següent enllaç pel recorregut 5K i a través d’aquest enllaç pel de 10K. No et perdis la cursa més FUN!