Aigües de Barcelona, el partner d’avituallament sostenible

Aquest any us podem anunciar que tornem a comptar amb la col·laboració d’Aigües de Barcelona com a patrocinador oficial de la Cursa Nocturna de L’Hospitalet!

Aigües de Barcelona és una empresa líder del sector compromesa amb el subministrament d’aigua i la promoció d’hàbits saludables. L’aigua és un element essencial per a la vida i la seva preservació i gestió responsable són fonamentals per garantir el benestar de les persones i del medi ambient. A la Cursa Nocturna de L’Hospitalet som conscients d’aquesta realitat, i per això treballem per sensibilitzar els participants i el públic en general sobre la importància de cuidar i preservar aquest recurs.

Així doncs, a través de la col·laboració amb Aigües de Barcelona, l’aigua que hidratarà els corredors i corredores de la cursa serà la mateixa que arriba a les seves llars, amb una garantia sanitària total. L’aplicació dels tractaments de potabilització més avançats i el control eficaç i constant de la qualitat de l’aigua subministrada per Aigües de Barcelona garanteixen que sigui saludable.

A més, el 22 de març se celebra el Dia Mundial de l´Aigua, una data molt important que ens convida a reflexionar sobre la importància d’aquest recurs vital tant per a nosaltres com per per a la sostenibilitat del planeta. Aquesta celebració té com a objectiu conscienciar sobre la crisi mundial de l’aigua i la necessitat de cercar mesures per abordar-la de manera que aconseguim l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible No 6: Aigua i sanejament per a tothom abans del 2030. Des de la Cursa Nocturna treballem de manera exhaustiva perquè això sigui possible!