Aigües de Barcelona, el nostre partner d’avituallament sostenible

Aigües de Barcelona patrocinador Nocturna

Avui 22 de març se celebra el Dia Mundial de l´Aigua, una data molt important que ens convida a reflexionar sobre la importància d’aquest recurs vital tant per a nosaltres com per per a la sostenibilitat del planeta. Coincidint amb aquest dia tant rellevant, volem anunciar que tornem a comptar amb la col·laboració d’Aigües de Barcelona com a patrocinador oficial de la Cursa Nocturna de L’Hospitalet!

Aigües de Barcelona és una empresa líder del sector compromesa amb el subministrament d’aigua i la promoció d’hàbits saludables. L’aigua és un element essencial per a la vida i la seva preservació i gestió responsable són fonamentals per garantir el benestar de les persones i del medi ambient. A la Cursa Nocturna de L’Hospitalet som conscients d’aquesta realitat, i per això treballem per sensibilitzar els participants i el públic en general sobre la importància de cuidar i preservar aquest recurs.

Així doncs, a través de la col·laboració amb Aigües de Barcelona, l’aigua que hidratarà els corredors i corredores de la cursa serà la mateixa que arriba a les seves llars, amb una garantia sanitària total. L’aplicació dels tractaments de potabilització més avançats i el control eficaç i constant de la qualitat de l’aigua subministrada per Aigües de Barcelona garanteixen que sigui saludable.

En definitiva, la celebració del Dia Mundial de l’Aigua té com a objectiu conscienciar sobre la crisi mundial de l’aigua i la necessitat de cercar mesures per abordar-la de manera que aconseguim l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible No 6: Aigua i sanejament per a tothom abans del 2030. Des de la Cursa Nocturna treballem de manera exhaustiva perquè això sigui possible!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *