AEDAS Homes fa possible les activitats infantil de la Cursa Nocturna

Estem molt emocionats de presentar un dels nostres patrocinadors principals: AEDAS Homes!

Estem molt emocionats de presentar un dels nostres patrocinadors principals: AEDAS Homes!

I és que un altre any, AEDAS Homes farà possible el circuit infantil de la Cursa Nocturna, una oportunitat única perquè els més petits s’iniciïn al món del running i es diverteixin alhora.

A AEDAS Homes creuen en la importància de promoure un estil de vida saludable i actiu. Per això, estan encantats de col·laborar amb la Cursa Nocturna de L’Hospitalet i ajudar a fer que els nens puguin descobrir l’emoció de córrer en un entorn segur i supervisat. Esperem que totes les persones participants gaudeixin d’una experiència única i memorable gràcies a la passió i el compromís dels nostres patrocinadors.

Volem agrair a AEDAS Homes el seu suport a la Cursa Nocturna de L’Hospitalet i l’ajuda en fomentar l’esport i l’activitat física entre els més joves. A més de ser un dels patrocinadors principals de la Cursa Nocturna de l’Hospitalet, AEDAS Homes és una promotora immobiliària destacada que ofereixen una àmplia gamma d’habitatges, des de pisos fins a xalets, tots ells d’obra nova i dissenyats per donar comoditat i qualitat de vida als seus propietaris. A més, AEDAS Homes es comprometen a utilitzar materials i tècniques de construcció respectuoses amb el medi ambient per minimitzar-ne l’impacte a l’entorn.

T’ho perdràs? ns veiem el 19 d’abril!