Aedas Homes fa de la Cursa Nocturna 2021 la cursa més festiva del calendari

Aquest any, tenim més ganes de la Cursa Nocturna que mai. L’edició de 2020 no es va poder celebrar degut a les restriccions causades per la covid-19, fet que ha provocat que, enguany, la cursa sigui encara més esperada i desitjada. 

Per celebrar-ho de la millor manera, tindrem la sort de presenciar La Nocturna més animada de tots els temps. Gràcies a Aedas Homes, la cursa estarà acompanyada per una Batukada, DJ’s, grups d’animació i molt més.

Perquè la cursa és molt més que un esdeveniment esportiu, s’ha convertit en una trobada esportiva i lúdica que aplega milers de participants amb ganes de donar-ho tot i compartir aquest moment tan especial.

Tot això, però, seguint totes les mesures necessàries per garantir la salut i la seguretat dels corredors/es, de les persones que formen part de l’equip de voluntariat, de la resta del personal d’organització, patrocinadors i col·laboradors i del públic assistent. 

No t’ho pots perdre! Si encara no t’has inscrit pots fer-ho a través del següent enllaç https://cursanocturnalh.cat/. Esperem que tinguis, com nosaltres… Desig de Nocturna!