Les Curses Infantils, gràcies a AEDAS Homes

La Nocturna torna amb el 10K i el 5K, però també amb les Curses Infantils, que un any més són possibles gràcies a AEDAS Homes!

Són l’oportunitat única perquè els i les més petits/es s’iniciïn al món del running! I és que a part de diferents circuits adaptats a les edats dels participants, tindrem tallers i activitats perquè es diverteixin abans i després de córrer, i una samarreta exclusiva i gratuïta perquè segueixin corrent després de la cursa!

A AEDAS Homes creuen en la importància de promoure un estil de vida saludable i actiu. Per això, un any més aposten per ser part de la Cursa Nocturna de L’Hospitalet i ajudar a fer que els nens puguin descobrir l’emoció de córrer en un entorn urbà únic! Esperem que totes les persones participants gaudeixin d’una súper experiència gràcies a la passió i el compromís de col·laboradors com AEDAS Homes.

Volem agrair a AEDAS Homes el seu suport a la Cursa Nocturna de L’Hospitalet i l’ajuda en fomentar l’esport i l’activitat física entre els i les més joves. A més de ser un dels patrocinadors principals de la Cursa Nocturna de l’Hospitalet, AEDAS Homes és una promotora immobiliària destacada que ofereix una àmplia gamma d’habitatges, des de pisos fins a xalets, tots ells d’obra nova i dissenyats per donar comoditat i qualitat de vida als seus propietaris. AEDAS Homes, amb el seu claim “metres quadrats per vides rodones”, té com a compromís utilitzar materials i tècniques de construcció respectuoses amb el medi ambient per minimitzar el seu l’impacte a l’entorn i que miren pel benestar de la gent.

Apunteu-vos ja a les Curses Infantils perquè les places són molt limitades!

Ens veiem el 13 d’abril!