3, 2, 1… L’espot de la Nocturna ja és aquí!

Espot Cursa Nocturna de L'Hospitalet

La Cursa Nocturna de L’Hospitalet és un dels esdeveniments esportius més emblemàtics de la ciutat i, aquest any, l’espot promocional reflecteix perfectament la passió i l’emoció que se sent en córrer i, sobretot, en córrer a la nit. L’espot se centra en tres runners que ens expliquen què vol dir per ells córrer, què els aporta i com és l’experiència de viure la Cursa Nocturna.

A l’espot, podem veure els tres runners parlant de la seva passió per córrer, de com el running els ha canviat la vida i els ha aportat una sensació de llibertat i benestar. Però també ens parlen de la Cursa Nocturna de l’Hospitalet, una cursa que va més enllà de la competició i que esdevé una festa per a tots els participants.

L’ambient festiu que es viu a la Cursa Nocturna és un dels seus punts forts, ja que tots els i les assistents gaudeixen de música, balls, animació i de les llums que il·luminen tot el recorregut. La diversió està assegurada!

En definitiva, l’espot és una invitació a córrer, gaudir i sentir l’emoció de participar en una carrera única en el seu gènere. Una cursa on la passió per córrer i l’alegria de compartir-ho amb altres es fusionen en una experiència inoblidable. No te la perdis!