10K, 5K i Infantil… quin circuit triar?

Ja queda menys perquè arribi el dia més esperat del calendari esportiu. El dissabte 14 de maig, la ciutat de L’Hospitalet s’omple d’un ambient lúdic i esportiu gràcies a la Cursa Nocturna.

Enguany, recuperem les dues modalitats de circuits i les activitats infantils. Així doncs, t’expliquem les característiques de cada un. Tu tries el que més t’agradi!

En primer lloc, us presentem el circuit de 10k. Es tracta de la distància històrica de la Nocturna que ofereix el recorregut pels / per les runners més valents/es! Si ets atrevit/da, tria el repte! A més, cal destacar que el circuit 10K viatja pels punts més emblemàtics de la ciutat.

Seguidament, us presentem el circuit 5k. Aquest està pensat per donar més joc, ja que pots intercalar velocitat i intensitat. També està enfocat als que s’inicien en el món de les curses, ja que al ser un recorregut més curt, poden utilitzar-ho per practicar. I no només això, també hi poden participar famílies que vulguin passar una nit única i diferent. 

Per acabar, en aquesta 12a edició torna l’espai pels més petits! Si els teus fills i filles volen començar a descobrir el món de les curses o si simplement volen passar la nit de dissabte d’una manera súper especial, trieu el CIRCUIT INFANTIL! Hi haurà activitats tant esportives com lúdiques, per nens i nenes de fins a 14 anys! 

Si encara no t’has inscrit al 5K, 10K i a les activitats infantils pots fer-ho a través del web. Esperem que tinguis, com nosaltres… ganes de RUN&FUN! ⚡💙