La festa del running torna a L’Hospitalet de la mà de la Cursa Nocturna.

La Nocturna de L’Hospitalet celebrarà la seva 11a edició el proper 9 d’octubre. El tret de sortida de la Cursa Nocturna de L’Hospitalet serà a les 20:30h des de la Plaça Europa i el recorregut total serà de 5K, un circuit on retrobaràs l’esperit runner i esportiu amb les màximes precaucions de seguretat.

El circuit urbà i nocturn, ja emblemàtic, aposta per seguir sent un recorregut planer, amable i assequible per a tot tipus d’esportista: volem que gaudeixis del running!  

Inscripcions obertes

El preu de les inscripcions, és ara de 12€, i us permetrà gaudir de la cursa nocturna plena de sorpreses, el cronometratge i l’assegurança, aconseguir la samarreta tècnica oficial i també, concórrer a les activitats programades. A més, els participants comptareu amb serveis de cortesia com guarda-roba i avituallament durant i després de la Cursa, amb avituallament sòlid i beguda.

Esport i solidaritat, un vincle imparable

Aquest 2021, l’objectiu de la campanya solidària és posar en valor la tasca de l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC), una associació sense ànim de lucre que treballa per a ajudar a tots els infants i adolescents amb càncer i les seves famílies. Amb aquesta col·laboració es reafirma el caràcter extraesportiu i social d’una prova que les persones participants i la ciutat de L’Hospitalet es poden sentir pròpia.

L’organització dóna 1€ de cada inscripció a l’AFANOC a favor de la lluita contra aquesta malaltia, a més de promocionar el “Dorsal 0”, un dorsal especial pels participants que vulguin fer una donació íntegra a l’Associació.