Inscripcions obertes per a la 14a Cursa Nocturna de L’Hospitalet

Les inscripcions per a la 14a edició de la Cursa Nocturna de L’Hospitalet ja són obertes des d’aquest divendres 26 de gener. Un any més, i sota el lema ‘Les Estrelles de la Nit’, la ciutat dóna la benvinguda als aficionats i aficionades del running amb un esdeveniment únic organitzat per l’Ajuntament de L’Hospitalet.

La cita, que s’ha consolidat com a referent de l’esport popular tant a L’Hospitalet com a tota l’àrea metropolitana, donarà el tret de sortida a la plaça d’Europa dissabte 13 d’abril a les 21 hores i recorrerà els indrets més icònics de la ciutat. Circuits urbans i nocturns, però plens de llum!

Com és habitual, els i les participants podran córrer la cursa en les modalitats 5K i 10K, amb preus que oscil·len entre els 11 euros de la inscripció bàsica per a les persones que ja compten amb Xip Groc, 12 per aquelles que el lloguen o 17 si es vol comprar el xip.

Cada participant també obtindrà una Bossa de la Cursa plena d’obsequis dels col·laboradors i patrocinadors, a banda dels serveis de cortesia habituals com guarda-roba, avituallament durant i després de la cursa.

SOLIDARITAT I DORSAL 0

La 14a edició de la Cursa Nocturna de L’Hospitalet recaptarà fons per a la Gasol Foundation, que té la missió de reduir les xifres d’obesitat infantil a través de la promoció de l’esport i l’activitat física, l’alimentació saludable, el descans de qualitat i el benestar emocional de nens, nenes, joves i famílies. Uns valors molt compartits per la Cursa Nocturna, on un any més els i les més petits/es podran participar a les Curses Infantils de manera gratuïta.

La Fundació Gasol té estructurats els seus programes al voltant d’aquests pilars, que formen la “Galàxia saludable“. Els i les participants de la cursa contribuiran, enguany, a aquesta galàxia, ja que la Nocturna donarà 1 € de cada inscripció a la Gasol Foundation.

També es podrà adquirir el “Dorsal Solidari”, amb una donació extra de 10 € a la Fundació. D’altra banda, les persones que no vulguin o no puguin córrer, però s’hi vulguin engrescar amb la iniciativa, poden aportar el granet de sorra a la causa solidària mitjançant el “Dorsal 0“.

La Gasol Foundation impulsa canvis globals a través dels seus programes, que treballen amb les comunitats locals que tenen un major risc de patir obesitat infantil: aquelles en situacions de vulnerabilitat econòmica.

SORTEIG I INSCRIPCIONS

Ets un/a autèntic fan de la Nocturna? Aquest any, totes les persones inscrites abans del 2 de febrer a les 23:59 hores entraran en el sorteig d’un val de 100 € a gaudir en qualsevol de les botigues del centre comercial Gran Via 2, que un any més és patrocinador principal de la cursa.

Les inscripcions per tots dos circuits es poden fer des d’avui mateix a la pàgina web oficial de la Cursa o, de manera presencial, al Poliesportiu Municipal de Bellvitge Sergio Manzano (Mare de Déu de Bellvitge, 7) i el Poliesportiu Municipal Centre Marcel·lí Maneja (Riera de l’Escorxador, 15). Corre i no et quedis sense dorsal!

2023: UNA EDICIÓ DE RÈCORDS HISTÒRICS!

La Nocturna torna després d’una 13a edició d’èxit amb vora 5.000 participants, batent aixó no només els rècords de participació i recaptació, sinó també a nivell de marques dels i les corredors.

I és que en una competició que va estar molt renyida, finalment Jaume Leiva va creuar la meta en primera posició als 10K parant el cronòmetre en 31:02, una marca que va suposar el rècord històric en la Cursa Nocturna de L’Hospitalet. Pel que fa a la categoria femenina, Paula López va ser la primera corredora en arribar a meta, amb un temps de 39:35.

A més, es va aconseguir una majoria de dones corredores en el recorregut 5K, assolint així un dels nostres principals objectius: augmentar la implicació femenina en l’esport per contribuir a aconseguir la igualtat de gènere en tots els àmbits.
Una edició de rècord, doncs, en què també es va arribar a la xifra de fins a 6.146 € recaptats i destinats a la Fundació Josep Carreras, concretament al seu programa de Pisos d’Acollida.