Diari Sport, media partner oficial de la Cursa Nocturna de L’Hospitalet

Diari Sport

És un plaer anunciar que el Diari Sport torna a ser el media partner oficial de la 13a edició de la Cursa Nocturna de L’Hospitalet, que se celebrarà el 29 d’abril. Aquest acord permetrà a la cursa comptar amb el suport d’un dels principals mitjans esportius de Catalunya, amb una audiència molt àmplia i una gran influència en el món de l’esport.

Gràcies a la col·laboració amb el Diari Sport, podrem incrementar el nivell de difusió i visibilitat de la cursa, cosa que ens permetrà arribar a un públic més ampli i atraure més corredors i corredores a participar en aquest esdeveniment únic. A més, tothom que vulgui seguir-la podrà estar informat de les últimes novetats, com els horaris de sortida, els resultats, testimonis dels participants i moltes coses més!

No podem estar més agraïts de comptar amb patrocinadors com el Diari Sport que fan que aquest esdeveniment esportiu sigui possible. Any rere any anem sumant experiències que ens converteixen en la cursa nocturna de referència!

Per a saber més de la 13a edició de la Cursa Nocturna, només has d’accedir al web! Des d’allà també podràs inscriure’t a les 3 modalitats de cursa que s’ofereixen: 10k, 5k i Curses Infantils! 

Us esperem!