Núria Marín i Martínez

Alcaldessa de l' Hospitalet

Aquest octubre torna la Cursa Nocturna! Els carrers de l’entorn de la plaça d’Europa esdevindran, un any més, l’escenari d’aquesta prova que té com a senyes d’identitat el seu caràcter festiu i solidari, aquest any adreçat a AFANOC, l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya.

A L’Hospitalet posem l’esport a l’abast de tothom, amb equipaments esportius de qualitat, en constant renovació, que ofereixen un ampli ventall d’activitats i abonaments, adaptats a diferents situacions. A més, la ciutat ofereix grans espais a l’aire lliure per a la pràctica esportiva: parcs, zones verdes, zones amb aparells d’exercicis i una extensa xarxa pedalable que alhora facilita una mobilitat sostenible.

L’alt nivell dels equipaments esportius i l’àmplia oferta hotelera atrauen esportistes i equips nacionals i internacionals per a la realització de competicions i estades preparatòries que han fet de l’esport un dels motors econòmics de la ciutat.

El retorn d’activitats com ara la Cursa Nocturna ens ajuda a anar recuperant, amb totes les mesures de prevenció i seguretat vigents davant la Covid, l’agenda habitual d’activitats.

Estic segura que aquesta edició tornarà a ser un èxit i gaudirem de nou de l’esport, de la ciutat i de la solidaritat de tots vosaltres.

TOP