Núria Marín i Martínez

Alcaldessa de l' Hospitalet

Els carrers a l’entorn de la plaça d’Europa esdevindran, un any més, l’escenari d’aquesta prova que té com a senya d’identitat el seu caràcter festiu i solidari.

El 14 de maig tornarem a gaudir de nou de l’esport, de la ciutat i de la vostra solidaritat. Aquest any, la recaptació solidària estarà destinada a la creació d’espais de benestar per al personal de l’Hospital de Bellvitge, que sempre ha demostrat la seva vàlua professional i humana i que la pandèmia encara ha posat més de manifest.     

A L’Hospitalet posem l’esport a l’abast de tothom, amb equipaments esportius de qualitat, en constant renovació, que ofereixen un ampli ventall d’activitats i abonaments, adaptats a diferents situacions. A més, la ciutat ofereix grans espais a l’aire lliure per a la pràctica esportiva: parcs, zones verdes, zones amb aparells d’exercicis i una extensa xarxa pedalable que, alhora, facilita una mobilitat sostenible.

L’alt nivell dels equipaments esportius i l’àmplia oferta hotelera atrauen esportistes i equips nacionals i internacionals per a la realització de competicions i estades preparatòries, la qual cosa ha fet de l’esport un dels motors econòmics de la ciutat.

Us convido a córrer en la Nocturna de L’Hospitalet, a contribuir a la causa solidària i a gaudir d’aquesta festa de l’esport al carrer.

 

 

TOP