Causa Solidària

PROJECTE DE L’HOSPITAL SANT JOAN DE DÉU BARCELONA PER A LA CONSTRUCCIÓ DEL SJD PEDIATRIC CANCER CENTER BARCELONA

Ja s’està creant el Centre. Ara fa falta donar-li vida per curar els valents d’aquí i de tot el món, i donar-los suport en tot el necessari
Ens ajudes?

Per què et proposem col·laborar?

Són moltes les curses i altres activitats esportives que avui dia s’organitzen amb una doble finalitat: pràctica d’esport i recaptació per a causes benèfiques.

En aquest cas, el preu de la inscripció d’ambdues curses inclou la donació d’1 € solidari assequible per a tots els corredors.

Enguany, amb la teva aportació contribuiràs a fer realitat un projecte de l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona.

Quin és el projecte al qual es destina l’aportació solidària de la cursa?

Des de l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona s’han armat de valor per vèncer el càncer infantil i ho faran construint el centre més gran d’Europa i un dels més importants del món: el SJD Pediatric Cancer Center Barcelona.

Allà, comptaran amb les infraestructures, les eines i el valor de grans professionals per tractar i investigar el càncer infantil.

Serà un centre al servei de tots els nens del món.

Fet amb el valor de tots i per a tots.

El SJD Pediatric Cancer Center Barcelona

Es tracta d’un centre pioner a Europa i dels més grans del món, que ja està en marxa gràcies a tot el vostre valor.

Ara es necessita donar-li vida amb:

TRACTAMENTS I ALLOTJAMENT

Curar i cuidar els valents d’aquí i de tot el món és l’objectiu principal. Per això es finançaran els tractaments dels nens amb càncer de països menys afavorits i s’allotjaran als valents que vinguin de fora de Barcelona perquè tinguin una llar amb les seves famílies durant els llargs mesos de tractament.

INVESTIGACIÓ

Es necessita investigació per curar millor i amb menys seqüeles els càncers que tenen cura, i per crear nous tractaments per als que encara no en tenen. Per això li donaran vida amb un gran equip científic, la tecnologia necessària i nous assajos clínics.

PROGRAMES QUE FACILITIN LA VIVÈNCIA DE LA MALALTIA

Els valents han de seguir essent nens, per això s’aportaran activitats de distracció, suport psicològic i equipaments que facilitin el seu dia a dia, per humanitzar el centre i ajudar a reduir l’ansietat dels valents i les seves famílies.

AJUDA’NS A DONAR VIDA AL SJD PEDIATRIC CANCER CENTER BARCELONA PER CURAR I CUIDAR A MOLTS MÉS VALENTS, I JUNTS VÈNCER EL CÀNCER INFANTIL.

Més informació i altres formes de col·laboració

Passeig Sant Joan de Déu, 2
08950 Esplugues de Llobregat
Telèfon 932 532 100

paralosvalientes@sjdhospitalbarcelona.org
www.sjdhospitalbarcelona.org
www.paralosvalientes.com