Concurs de cançons motivadores per córrer

Aquest any hem tornat a implicar els seguidors de les nostres xarxes socials a la desena edició de la cursa amb l’ajuda d’un concurs musical. Hem sortejat 5 inscripcions a La Nocturna entre tots els usuaris que comentessin el post de Facebook on explicàvem com podien guanyar les invitacions a la carrera.

Els participants havien de dir-nos quina era la seva cançó favorita per córrer, tant el cantant o grup com el títol del tema. Els guanyadors, que ha decidit Facebook de forma aleatòria, s’han portat una inscripció a la desena edició de la Cursa Nocturna Sport Ciutat de L’Hospitalet.

El concurs ha tingut tant d’èxit que hem creat una llista a Spotify amb les 161 cançons proposades. Són cançons motivadores per sortir a córrer i donar el màxim de nosaltres a La Nocturna; els temes que sonaran el dia de la cursa, en una edició molt especial de la Nocturna. Podeu trobar la llista aquí.

Gràcies a tots els participants i enhorabona als guanyadors! Us esperem a La Nocturna! Aviat anunciarem un nou concurs.