Les històries dels corredors de La Nocturna protagonitzen l’espot de la desena edició

Aquest any, La Nocturna fa deu anys, i ho hem volgut celebrar recollint les històries més emotives de les nou edicions de la cursa. Per això, hem demanat als corredors que ens expliquin quines històries han viscut a les diferents edicions. De la nostra crida a les xarxes socials, han sorgit històries de superació i il·lusió, que us detallem a continuació.

Nerea Gómez va córrer La Nocturna sense saber que estava embarassada.

Rafa Pérez és un dels corredors més apassionats de La Nocturna. Ha corregut moltes edicions i hi dóna suport tots els anys a través de les xarxes socials. Va conéixer la seva parella actual en una de les edicions.

Enric Sanz va quedar en cadira de rodes després d’un accident de moto. Ha creuat la meta de La Nocturna quatre vegades. Assegura que la pau i l’alegria que sent quan arriba al final… és indescriptible.

Mónica Gallego va patir càncer de recte.  Després de moltes sessions de quimioteràpia, va poder fer La Nocturna. Primer caminant i després corrents.

Judit Hidalgo venia de passar una operació i un tractament molt complexos. Ella, com l’Enric i la Mònica, ens demostren que tothom pot córrer La Nocturna. La resta… són excuses. 

Aquestes són les seves històries:

Vine a viure la teva pròpia història! T’esperem el dissabte 13 d’abril a les 20:30 hores a La Nocturna de L’Hospitalet, a la plaça d’Europa.

Ens veiem a La Nocturna!