Un euro de la teva inscripció… per construir el SJD Pedriatic Cancer Center

Aquest any, un euro de la teva inscripció anirà a parar al projecte de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona per construir el SJD Pedriatic Cancer Center. Serà el centre més gran d’Europa que lluita contra el càncer infantil i un dels més importants del món.

Allà, comptaran amb les infraestructures, les eines i el valor de grans professionals per tractar i investigar el càncer infantil. Serà un equipament al servei de tots els nens i nenes del món.

En aquests moments, es necessita donar-li vida amb:

  • Tractaments i allotjament: Es finançaran els tractaments dels nens amb càncer de països menys afavorits, i s’allotjarà als valents que vinguin de fora de Barcelona perquè tinguin una llar amb les seves famílies durant el tractament.
  • Investigació: Es necessita investigació per curar millor i amb menys efectes el càncer, i per crear nous tractaments per als que encara no en tenen. Per això, hi haurà un gran equip científic, la tecnologia necessària per fer-ho possible i es faran nous assajos clínics.
  • Programes que faciliten la vivència de la malaltia: Hi haurà activitats de distracció per tots els nens i nenes, suport psicològic i equipaments que facilitin el seu dia a dia. L’objectiu és humanitzar el centre i ajudar a reduir l’ansietat dels valents i les seves famílies.

Gràcies per ajudar-nos a donar vida a aquest centre i cuidar molts més nens i nenes i a lluitar contra el càncer infantil!

Per més informació sobre la causa solidària d’aquest any, podeu adreçar-vos al propi Hospital Sant Joan de Déu, al telèfon 932 532 100, o contactar amb ells a través del correu electrònic paralosvalientes@sjdhospitalbarcelona.org o les págines web www.sjdhospitalbarcelona.org o www.paralosvalientes.com.