Obrim inscripcions per la 10a edició de La Nocturna!

Ha arribat el dia! Obrim inscripcions per la desena edició de la Cursa Nocturna Sport Ciutat de L’Hospitalet! Per inscriure’s,  cal entrar en l’apartat INSCRIPCIONS. Aquest any, la cursa serà el DISSABTE 13 D’ABRIL a les 20.30h. Milers de corredors i espectadors transformaran la PLAÇA D’EUROPA i altres carrers de L’Hospitalet en una  festa lúdica i esportiva.

Podràs recollir el teu dorsal i el xip a la FIRA DEL CORREDOR el divendres 12 d’abril (de 15 a 21h) i el dissabte 13 d’abril (de 10 a 19.30h) al Centre Comercial Gran Via 2. Al nostre web trobaràs informació sobre els SERVEIS PER ALS CORREDORS, com el guarda-roba, les dutxes, l’aparcament gratuït o el massatge post cursa.

A la secció COM ARRIBAR-HI trobaràs consells de mobilitat, tant si et desplaces en transport públic com privat. Procura sortir de casa amb temps; la Plaça d’Europa és una zona comercial concorreguda els dissabtes al vespre. I no oblidis consultar la secció de RECOMANACIONS per la cursa.

Revisa el RECORREGUT al web. És planer, i podràs agafar un bon ritme, però pensa que els corredors de 5 km i els de 10 km feu parts comunes i altres de diferents. Estigues atent a les senyalitzacions de l’organització i respecta els diferents ritmes de la cursa, tot gaudint de l’ambient festiu.

Acabada la cursa, estigues pendent de l’acte de lliurament de PREMIS.

Com sempre, al web podràs consultar immediatament el teu temps i descarregar el diploma de participació. A més, tots els participants rebreu per correu electrònic una enquesta d’avaluació de la cursa d’enguany.

Gaudeix al màxim de la 10a CURSA NOCTURNA CIUTAT DE L’HOSPITALET i de la festa post cursa, amb música en directe i l’esperada fideuà popular.

Aquest any, 1 euro de la teva inscripció anirà a parar al projecte de l’Hospital Sant Joan de Déu per la construcció del SJD Pediatric Cancer Center de Barcelona. AQUÍ tens més informació sobre la causa solidària d’enguany.

Força i molt bona Nocturna!